Ha valaki levelet szeretne írni a pápának, azt hova kell címezni?
én nemcsak magam miatt szeretném. Szerintem az én házasságom érvénytelen.
szerintem az lenne a jó, hogyha bárki áldozhatna. Hiszen bűnt mindenki követ el. Oké, én értem, hogyha együtt élek valakivel, aki nem a férjem, akkor az is bűn. de miért, ha szépen élünk? én nagyon megbántam, hogy rosszul sikerült a házasságom, és ha okosabb lettem volna, lehet többet tűrök. de ha minden nap csak veszekedés volt, meg kiabálás, és semmi jele a szentségi életnek, akkor akkor lett volna e jogom többször áldozni, és képmutatni, vagy most amikor nem veszekszem, és nyugodt életet folytatok?
Nem tudom, ez nehéz kérdés
És nem a betegnek van szüksége orvosságra? ez a bibliában van
www.esszenus.hu
itt áldozhatnak
Nem, egyáltalán nem ugyanaz. Esszénuséknál az áldozás nem Krisztus valóságos testében részesít, hanem szerintük "az angyalok kenyerében".
Mond Neked az "ezotéria" szó valamit? Na az esszénusok nyakig benne vannak, ha hívő katolikus vagy, kerüld őket. (ők persze szeretettel várnak, mert szerintük összeegyeztethető a 2, de NEM, NEM AZ.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!