Hol található ez a Bibliában?
Egy tanú írta:
"a nagy egyházak pedig ítélet alatt vannak"
Ha az őrtorony a Bibliát veszi mindig alapul, akkor ennek nyoma kell, hogy legyen valahol benne. Melyik ige az?
Kedves tanú, akkor felteszem újra a kérdést:
Hol található meg a Bibliában az, hogy nagy egyházak pedig ítélet alatt vannak?
Amit bemásoltál rész, abban ez nincs. Hol van?
Hát nem semmi ez a living witnes meg se haragudjatok! :)
Inkább nem írok semmit...
Kedves Kérdező, természetesen sehol. Csak Jehova Tanúinak, mint a keresztény tanokat hazudtolni próbáló szektának ugye, mivel a Biblia jól láthatóan nem támasztja alá a szavaikat, egy lehetőségük maradt az önigazolásra. Ha másokat próbálnak befeketíteni.
Mondjuk ennek sincs Bibliai alapja...
nem fogsz kokrét választ kapni, ha érdekel rövden tekintsd át az alábbi kérdést ahol kiválóan látható jehova tanúi hogyan csűrik csavarják a kérdést, hogy ne kelljen értelmes választ adni, de ne ismerják el hogy tévednek/nem tudják:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__7..
Hát nem csüröm csavarom, gondolj amit akarsz.
Jogod van hozzá.
Tudod kedves Barátom, amikor valaki nem fogad el valamit, akkor Én nem csűröm, hanem tiszteletben tartom, és nem azért mert gyűlölködök.
Én igyekszem nem szócsatát vívni, ha értelme nincs,
Mert ettől erőszak az hogy csak azért is tovább magyarázok ha kell ha nem.
Nemes egyszerűséggel veszem tudomásul, hogy nem tudtam segíteni, és békével lezárom az ügyet.
De úgy látom ragaszkodsz további beszélgetéshez. nos még egy kisérletet teszek. Hát ha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!