A rentola.hu mennyire megbízható?

válasza:Ha Angliában élsz akkor esetleg. Ez csak egy drop shipping oldal. Ha valami nem tetszik, vagy ha pórul jártál, mehetsz Angliába pereskedi.
"A weboldal, hirdetések, tartalom és előfizetési szolgáltatások a Boost Media Limited, 112c High Street, Hadleigh, Suffolk IP7 5EL Ipswich, United Kingdom, Cégjegyzékszám: 14229923, ÁFA: GB 436679944 által kerültek rendelkezésre bocsátásra."
Ja, és olvasd el a felhasználási feltételeket is. Mert könnyen a bankkártyád letiltásáig vonják a havi 16 ezer forintot, és utána meg perrel fenyegetnek a szerződés-szegésért!
"Amikor megvásárolod az előfizetést, értesítünk arról, hogy előfizettél egy olyan előfizetésre, amelyet minden 28 napban megújítunk 15 999 Ft-ért."
Kapcsolódó kérdések:
Az alábbi kerületeket néztem ki, de nem tudom, hogy mennyire jó támpont: I., V., VI., VII., IX., XI., XIV. Fontos szempont, hogy a Keleti pályaudvarra maximum 30 perc alatt el tudjak jutni tömegközlekedéssel, a közlekedés ha lehetséges legyen egyszerű, mivel nem...
Kiket ajánlanátok és milyne tapasztalatok vannak velük? milyne hátulütői lehetnek? Bármelyik városból jöhetnek ajánlások.vélemények, bár engem elsősorban Budapest, Tatabánya, Oroszlány, Dunaújváros érdekel, de minden tapasztalatot szívesen veszek.
Szeretném kiadni a lakásom, de nincs időm vendégeket várni, pakolni utánuk. Úgy tudom, hogy léteznek üzemeltetők, akik átveszik ezt a feladatot. Ki ismer megbízhatót? Korrektet?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!