Kivegyem az albérletet vagy ne? Több infó lenn
Nagyon jó helyen van, a centrumban, 150.000 rezsivel együtt.
A havi kerestem nettó 349.000.
Viszont a munkahelyemen problémák adódtak és lehetséges,hogy megszűnik. Viszont találtam egy másikat, ahová tudnék menni.
A gond csak az, hogy ahol élek, onnét az új helyre nem tudnék bejárni.
Őszintén szólva nem sok megtakarított pénzem van, ha kiveszem a lakást ( ahová kellenek még háztartási gépek, stb), akkor alig maradna pénzem ( van vésztartalék, de az tényleg vészhelyzetre tartogatom).
A helyzetet nehezíti az is, hogy az élettársam nárcisztikus és erőszakos, és nem támogat, sőt...
Ha vele maradok, akkor nem tudok bejárni az új munkahelyemre, viszont össze tudnám kicsit szedni magam anyagilag. Viszont akkor lecsúszom az új munkahelyről, és kérdéses, a mostanival mi lesz.
Nem látok már tisztán, mi lenne a helyes döntés, bele vagyok betegedve ebbe az egészbe...

Ebben én sem látok tisztán, ezért szerintem amíg tisztul a helyzet ne változtass.
Egy dolgot voszont ajánlok: ha valóban nárcisztikus az élettársad, szabadulj meg tőle. Határozottabb leszel nélküle. Egy nárcisztikust nem lehet szeretni, csak függeni tőle. Ezt nem kell összekeverni.

Ne vedd ki!
Az új meló miatt nem lenne jobb egy kocsit venni? Vagy ott bérelni lakást?

Szerintem is jobb lenne új környezet (lakás, melóhely), és a élettársad, aki mellett az élet, nem élet, ott kellene hagynod. Ne attól tedd függővé, hogy az új helyre majd kellenek háztartási gépek. Ha ez a helyzet még mindig szétnézhetsz például egy Cseriti üzletben. Minden kisebb háztartási holmim onnan van.
De lehetséges, ha van ismeretségi köröd, barátaid, akkor ők is tudnának segíteni.
Hidd el, jobb lesz. Drukkolok! <3

Ne vedd ki. Inkább keress egy szobát max 100ért ami be van rendezve és nem kell vinni semmit.
És ne centrumban keress. Inkább az utazást áldozd be mitn az anyagiakat. Az ingázást majd megszokod

Mindenképp el kéne költöznöd ettől az embertől!
Úgy TŰNIK, összeszednéd magad anyailag nála, de valójában nem, mert az egészséged, tehát az erőforrásod rámegy...
Ő ingyen adja a lakhatást?
Nem veszi el a pénzedet?
És a fizetésedhez képest sok ez a lakhatási költség, a 150 000 Ft.
Más bevételed nincs? Cafeteria, jutalom...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!