Alberlok hanyadik hirdetés felhívása után találtatok albérletet?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Miert szamit nekik, hogy kapcsolatban vagyok e, vagy egyedulallo vagyok? Es ha azt hazudom egyedulallo vagyok, de van parom, a tulaj figyelni fog engem, es nem johet at a parom? Vagy nem ertem. Es ha kiveszem egyedulallokent, utana ameddig abban a lakasban lakom, nem...
És mely kerületekben van kb közbiztonság?
Mármint úgy, hogy tényleg nem vihet állatot, vagy csak olyat nem, ami potenciálisan kárt okozhat. Például az a kérdés, hogy olyan állatot tarthat-e, ami ketrecben/terráriumban/akváriumban él és nincs kiengedve(vagy ha mégis, akkor szökés biztos kifutóban,...
Szeretnék egy molinot csinálni és az erkélyre kívülre kirakni amivel a vállalkozásomat tudom hirdetni, este egy led fénnyel megvilágítva.
Kerestem a Neten, de nem találtam. A Dioszegiben hirdetnek, egyet vagy kettőt, de ott sem sokat. Nekem ezek a helyek a szimpatikusak, helyszínileg is és árban is. De, nem találok ilyen hirdetést.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!