Mi ez a "Csak lányoknak! " mizzéria?!
Nekünk nem volt kikötés, és egyébként fiúnak adtuk ki a lakásunkat, de ha gond van, egy 50 kilós lányt könnyebb "kidobni". Mondjuk én azt is gondolom, hogy a férfiak statisztikailag többet keresnek, így biztosabban tudnak fizetni, meg hát munkát találni is könnyebb nekik, mert nem utasítják el csomó helyről, mert hogy nőként úgyis gyereke lesz majd.
Van, ahol a férfiak és van, ahol a nők vannak előnyben.
Miért lenne könnyebb egy 50 kg-os lányt kidobni? A legtöbb mögött ott a család, s a kigyúrt barátok, ha gond van.
Egyébként mi kifejezetten dolgozó férfiaknak (fiataloknak) adjuk ki az ingatlant. Valahol ez is diszkrimináció :) Diákokból, fiatal nőkről csak rossz tapasztalatunk van.
Nyugodtan jelentkezz be egy olyan hirdetésre, amire azt írják, "csak lányoknak". Kezdd a bemutatkozást azzal, hogy fiú vagyok, de anyukám megtanított porszívózni, ráadásul ügyesen megjavítok kisebb hibákat a lakásban. A lakást pedig szolid öltönyben-nyakkendőben nézd meg, nyert ügyed lesz.
Egyébként láttam olyan lány-albérletet, mint a disznóól...láttam fiúalbérletet is, ahol egy morzsa nem volt lepottyanva...szóval szerintem sincs semmi értelme a nemi diszkriminációnak, minden attól függ, ki milyen családból kerül albérletbe.
Lányoknak sosem adnám ki!
A legtöbb mai lány -ha valaki kiejti a jelenlétükben a takarítás szót- sikítófrászt kap, és picológust kell hozzá hívni, hogy lenyugtatózza...
De hátrányos megkülönböztetés.
Kiadhatná lányoknak úgy is ha ezt nem írná bele a hirdetésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!