Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Merkury Market érdemes rendelni ?

Yoka007 kérdése:

Merkury Market érdemes rendelni ?

Figyelt kérdés
Laminált padlót szeretnék rendelni,mennyire jók a termékek illetve az előre utalásos rendszer meg bízhato e

2023. jún. 27. 08:24
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
A szállítási díja elég magas, nem tudtok elmenni, esetleg valaki elhozni? Mi itt lakunk a szlovák határ közelében, voltunk párszor, pl. a padlót is ott vettük, a Diegonál sokkal, 30-40ezerrel olcsóbban. Vettem ágytakarót, lámpákat, széket, azóta is használjuk, nem gagyi.
2023. jún. 28. 15:46
 2/3 A kérdező kommentje:
30 km van tőlünk a Praktiker ők 15 e szállítanak sajnos reálisnak számít már ezaz ár! Az előre utalastol tartok inkább!
2023. jún. 29. 16:26
 3/3 raczgyuszi válasza:
100%

Én rendeltem tőlük 2024.08.08-án. Aznap el is utaltam a pénzt. A szállításról azt írják, hogy kb. 5 nap + 7 nap, ha bizonyos megyében élsz.

Én bizonyos megyében élek, tehát rászámoltam 2 hetet. Szeptember 18-án érkezett meg az áru (kerítéselemek) úgy, hogy kb. 25 email váltás után már megfenyegettem őket, hogy lemondom a rendelést és kérem vissza azonnal a pénzem. A késés indoklása: pár nap kell, hogy a gyártótól beérkezzen hozzájuk.....Ennyi idő alatt Afganisztánból el tudták volna hozni szamárháton... Ha van időd, türelmed és ráér a rendelés, akkor végül majd megkapod.

2024. szept. 29. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Mobilgarázst melyik oldalrol erdemes rendelni?

Sziasztok! 3*5m méretű mobilgarazst szeretnek venni, fontos szempont, hogy fa hatású legyen, es billenokapus. Aki tul van mar ezen a koron van esetleg szemelyes tapasztalata, hogy honnan erdemes rendelni? Rengeteg oldal kinalatat bongeszgetem, igazabol 250-300 ár...

Mi az, amit érdemes külföldről, pl. : eBay -ről rendelni?

Biztos eszembe fog jutni ezer dolog, amikor már kellene, ezért gondoltam előre készülni pár dologgal, mert eleve idő,mire megérkezik és idén nagyon szeretnénk beköltözni is. Előre is köszönök szépen minden infót, ötletet!

Könnyuszerkezetes házat melyik cégtől érdemes rendelni?

hallottam sok rémtörténetet mizerint kiloptsk zt az épités közben van ép szakszerutlenul csinálták.        

Szeretnék az udvarba egy 4*4 méteres fa házat venni. Hol érdemes rendelni?

Szigeteltet szeretnék, amit össze is szerelnek. Aki vett már ilyen kész faházat, honnan rendelte?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!