Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hogyan rendezzek be egy...

Hogyan rendezzek be egy 4x4-méteres szobát?

Figyelt kérdés

2015. máj. 3. 18:10
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
Ember.... mire akarod hasznalni??? Szexszobanak, dolgozonak, aludni benne, muhelynek, vagy minek? Hol van az ajto, hol az ablak, milyen a belmagassag, stb. stb. stb. Latatlanban milyen tanacsokat vartal?
2015. máj. 3. 18:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Egy toronyszoba és csapóajtóval lehet felmenni ami a padlóban van
2015. máj. 3. 19:31
 3/5 anonim válasza:
100%

Kedves valaki,

Én biztosan tennék bele egy tv-t egy konzollal.

2015. máj. 3. 19:34
 4/5 anonim válasza:
Szerintem 1 torony szobát nem fogsz hálónak használni .Inkább valami hangulatos kikapcsolódásra szánt szoba lenne jó belőle . Én könyveket (polcon )kényelmes fotelokat és 1 bársarkot tennék bele .
2015. máj. 7. 12:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ágy mindenesetre legyen benne. Nem mindenki mondhatja: Gyere fel hozzám, megmutatom a toronyszobámat! ;-)
2015. máj. 7. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Mi lehet ez a fa? (a kertben találtam,2 méteres)

A köv. képen a szára látható, mindenféle vadállatok bejárnak a kertbe, szerintem azok voltak. Túl fogja élni (vagy már túlélte)?

Max.4,5 meteres epitmenymagassagnal tenyleg csak 5,5 meter szeles lehet a haz?

Sziasztok! Epitenenk egy hazat, aminek max. epitmenymagassaga 4,5 meter. A tetonek legalabb 30 fokosnak kell lennie. Ugy szamolom, h. 2,7 meteres belmagassagnal + 20 cm fodem, a haz szelessege nyeregteto eseten max. 5,5 meter lehet. Jol szamolom? Ez sajnos eleg keves....

Mire elég kb. az 5 méteres párkánymagasság?

Ezt hogyan kell érteni, ha a telek hegyoldalon áll és az utca felől nagy a lejtése.

Hogy rendezzek be egy 2x3,5 méteres szobát nappalinak és hálónak egyben?

kéne bele egy szekrény, egy asztal és ágy/kanapé.

Hogyan rendezzek be egy 6*30 méteres, hosszúkás lakást?

Most vettük házat, elég szerencsétlenek a méretek 6*30as, olyan, mint egy hosszú cső. L alakban esetleg kicsi toldás belefér de nagyobb átalakítás nem. Hogyan volna ésszerű elrendezni benne a szobákat. Minden ötletet nagyon köszönök!!!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!