Kezdőoldal » Otthon » Építkezés » Hogy hivják ezt a terméket és...

Hogy hivják ezt a terméket és mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés

Laikus vagyok igy lehet rosszul irom le...

Egy cserèptetös házon azt az elemet ami kèt cserèp közt van ès levezeti a vizet.gumiból volt kapható,de állitolag már nem gyártják.nem tudom a szaknevèt igy nem tudok rákeresni.

2016. jún. 25. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:

"kèt cserèp közt van"?

De hol? A cserepek -normál esetben- egymásba kapcsolódnak, nem kell gumit tenni közéjük!

2016. jún. 25. 20:29
 2/7 A kérdező kommentje:
A tető kialakitása olyan..."duc" fèle...ahol a kèt oldal találkozik.. ez egy gumi szalag de eldeformálodott,ès beázik a tető.
2016. jún. 25. 21:16
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezenn megtaláltad amit keresel? [link]

Ha nem. Megtudod mondani, hogy hol kell lennie amit keresel?

2016. jún. 25. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor a linken a 35-ö st keresed?
2016. jún. 25. 21:18
 5/7 A kérdező kommentje:
Huu de profi...hasonlõ a tető..ahogy nèzem a 14-es..vápatekercs lesz...ez van mosz összetekeredve fent gumiból.ki kell cserèlni,de nem tudom az árakat..valaki azt mondta hogy 6500ft mèterre..munkadijjal együtt...kb a kèt oldalra 12m kellene..
2016. jún. 25. 21:30
 6/7 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod:

[link]

2016. jún. 25. 23:10
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szèpen köszönöm! Sokat segitett!!!!Megtaláltam.
2016. jún. 26. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!