Felétek a vállalkozók betartják a hétvégi csendrendeletet ?

válasza:Nálam a felújításkor betartottàk. Hétvégén csak halkan dolgoztak, meg is mondták. Mert anno már volt, hogy feljelentették öket.
Az országos csendrendelet, tudtommal szigorubb mint amit írtál.
"Az országos csendrendelet, tudtommal szigorubb mint amit írtál."
#1 ! Tudtommal ez az önkormányzatok hatásköre, és idén írásban, tavaly pedig videóüzenetben is elmondta a polgármester, hogy hétvégén is lehet pl füvet nyírni, de csak reggel 8 után.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem kellene a híveknek szólni a templomoknak hogy köszönik de enélkül is tudják mikor kezdődik a mise?
Szombaton akartam volna eredetileg a telken füvet nyírni, de mivel pénteken óriási felhőszakadást kaptunk, így csak vasárnap délutánra száradt annyira meg, hogy le tudjam vágni. Az egyik új szomszéd odajött pampogni meg paragrafusokkal dobálózni, én kegyetlen módon...
Úgy értve, hogy lehet füvet nyírni 9-12 óráig, majd 15-18 óráig, mint általában szombatonként az országos csendrendeleti szabályozás szerint?
Sziasztok! Nemrég költöztem egy első kerületi albérletbe. A közelben építenek és bontanak egy épületet, ami sajnos nagyon zajos. Reggel 7 után már kezdik, és például tegnap is egész éjszaka ment a munka. Ehhez hozzászokni sem tudok, mert nincs olyan folyamatos 8 óra...
Azt tudom, hogy szombaton csak délelőtt, vasárnap egyáltalán (!) nem szabadna háztartási gépeket üzemeltetni, lakásfelújítást végezni, hangosan házibulizni. Ha vasárnap délután a gyerekek hangosan püfölik a labdát a panelek ablakai alatt, vajon az is csendháborításnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!