Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Nyugdíjasnak lehet munkaviszon...

Nyugdíjasnak lehet munkaviszonya a vidéki otthonfelújítási támogatás igénylésekor?

Figyelt kérdés

Áprilisban betöltöttem a nyugdíjkorhatárt, megkaptam a határozatot is, azonban a munkaviszonyom nem szűnt meg.

Szeretném igénybe venni a vidéki otthonfelújítási támogatást, nem gond, ha még nem szűnt meg a munkaviszonyom?

tegnap 12:02
 1/1 anonim ***** válasza:
68%

Mindenbe belekötnek. Elvileg lehet, sőt, nem kötelező a tb jogviszonyt igazolni.

Gyakorlatilag meg anyukám azért nem kapta meg,mert egy éve nyugdíjas volt, de még dolgozott, amire azt mondták semmi gond, amígbki nem derült,hogy ez külföldön van, így a tb jogviszony nem megfelelő. Az, amit nem kérnek egyébként...

tegnap 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Otthonfelujitasi tamogatas vissza nem teritendo reszet lehet igenyelni ugy, hogy a masik fele megvan?

Akik ezzel a modszerrel oldottak meg a hazfelujitast vagy tudnak rola tobbet azok segitseget kernem, hogy ez mennyire bonyolult. Elore is koszonom.

Valaki megkapta màr az idei otthonfelújitási tamogatast?

Aki igènyelte megkapta màr? Mi ügyfèlkapunk keresztül igényeltük de híre sincs . Igenyles datuma februar 15.

Otthonfelújítási program nyugdíjasoknak hogyan igènyelhető?

Azt tudom milyen formanyomtatványt kell kitölteni ,viszont kell csatolni vállakozóis szerződèst,és számlák másolatát. Ezt nem igazán értem ,H akk előtte kell megcsinálni és utána igènyelni?

Napelem bővítés otthonfelújítása támogatással így megoldható?

2023-ban telepítettünk egy napelemes rendszert, 10 kW-os inverterrel, de csak 7,5 kWp panellel. Most, hogy ismét van otthonfelújítása támogatás, elgondolkodtunk a rendszer bővítésén, amit anno önerőből finanszíroztunk (a korábbi otthonfelújítási támogatást kazáncserére...

Otthonfelújítási Program. Akik már megkötötték a szerződést, ezt követően már meg is kapták a hitel részét és az állami támogatott pénz részt is?

Nekünk csak 1 millánk van, nem tudunk előfinanszírozni, ezért érdekelne ez, hogy megy a pénzügyi rész. Előre köszönöm a választ!

Otthon felújítási 2024 támogatásra van valami kitöltési, és benyújtási segédlet?

Érdekelne pl valami minta, vagy videó, blog ahol részletesen elmondják hogy a dokumentumokat hogyan kell kitölteni. És benyújtani. A lehető legtöbb részlettel. Szeretnék biztosra menni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!