Sanytol és ecet a mosógépben egyszerre okozhat bajt ?
A mosogepemrop lévő lerakódásokat a sanytol nem hozta le. Se a mosógép tisztító se a textil fertőtlenítő.
Most megpróbálnám két liter ecettel....lehet valami baj ?
Klór mentes a sanytol de ammónium kloridot tartalmaz és klór alapú...
Köszi előre is.

válasza:

válasza:Sosem értettem, hogy lesz a mosógépben lerakódás?
20 éve mosóporral és öblítővel mosok, 15 éves korában volt a mosógépem először szétszedve, javítva. A szerelő nem értette, hogy-hogy nincs tele lerakódásokkal.
A gumi belseje és ahogy magam felé húzom a gumit a dob Oldala olyan . Nem tudom én sem... rendszeresen takarítom a szűrőt , a tartályt...letörlöm a gumit , mégis.
Talán túl sok öblítő vagy mosogelt használtunk.
A 90fokos mosás két liter ecettel sem hozta meg az eredményt sajnos...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mármint irta itt valaki, hogy egy évben 2 szer lefuttat egy programot. Konkrétan az ecetet hova töltöm? Oda ahova a mosóport szoktam töltetni? És ruhát gondolom ne rakjak..ugye?
Pár hónapja vettem mosószódát. Állítólag nem lesz büdös a ruha és a foltokat is kiszedi a ruhából. Eddig 2x mostam vele, öblítő nélkül, de egyáltalán nem volt jó illata a ruhának, ráadásul ugyanolyan foltos maradt, mint volt. Olvastam itt, hogy sokan ecettel...
Azt ajánlották az egyik oldalon hogy mielőtt elkezdjük az öko mosást(mosódió)előtte nem árt kitakarítani a gépet. Vagyis 3L ecet egy félmosás üresben elindítani és 1éjszakára állni hagyni. Utána tiszta lesz.Kisebb mennyiséget már használtam de ez nem sok?
Mire jo? Oblito helyett? Vizko ellen? Nem lesznek ecet szaguak a ruhak?
félek hogy kimarja tönkreteszi a gépet. nektek erről mi a véleményetek
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!