Mivel tudom kiszedni a rágógumit plédből?
Kb. ilyesmi plédbe ragadt bele, forró ecetbe áztatást, majd fogkefével kiszedést próbáltam, de semmit nem segített, csak még jobban beleragadt.

Én olajjal próbálnám, áztasd be és fésüvel (nem hajkefe!!!) óvatosan fésüld ki.
Aztán van a fagyasztásos módszer is, de ez csak úgy mûködik ha belefér a pokróc a frigóba.

A fagyasztást mondanám én is de nem kell betenni a plédet, csak alaposan le kell hűteni jégkockákat meg só kell hozzá.
A jégkockákat tedd egy kis tálba, szórd meg alaposan sóval és keverd meg. A sós jég akár -10 fokos is lehet. Ebbe nyomd bele a pléd rágós részét!
Aztán amikor úgy gondolod - 1-2 perc után - próbáld meg letördelni a rágót a pléd szálairól! Nyugodtan ismételgetheted amíg el nem olvad a jég avgy ki nem jön a rágó.
De ezzel a pléd szálai is kijönnek amihez hozzátapadt a rágó.
A neten lehet venni rágógumi eltávolító szereket, de autós shopban, benzinkúton esetleg rögtön vehetsz is postázás nélkül, csak az lehet kicsit drágább, mint ez is:
de lehet, hogy találsz hasonlót drogériában.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!