Ki mit tapasztalt?
Azt tapasztaltam, hogy a mosogatógép úgy öblít, hogy visszamarad az edényeken egy kis szemmel nem làtható mosószer.
Amikor az elmosott üvegpohárba vizet töltöttem, kicsit habzott a víz.
Egészségügyi szempontból ez nem jó. Mi a megoldás? Melyik mosogatószer után nem marad vissza semmi? Mit ajánltok?

Kiváló mosogatógépet kell benni, megfelelő szinten kell tartani a sót, és a már bevált mosótablettát alkalmazni...
tíz éve van mosogatógépem, de minden alkalommal gyönyörűen mosogat, maradvány nélkül.
minden kiszedéskor alaposan megnézek mindent, de ilyen borzalommal még nem találkoztam.

1. Ha tablettát használsz, ne használj gyorsprogramot, vagy alacsony hőfokú programot. Nem akkor oldódik a tabletta aktuális komponense, amikor kellene.
2. Ne tablettát használj, hanem külön-külön mosogatószert, sót és öblítőszert. Az öblítő adagolását így te fogod tudni beállítani. Ha a minimumra állítod, akkor nem lesz habzás az elmosogatott tiszta pohárban.

Finish quantummal es jar all in one-nal sincs ilyen problemm egyik programon sem.
A geped lesz a ludas. Keress olyan peoframot amivel ez nincs

Én még nem tapasztaltam ilyet. Többnyire öko tablettát használok, öblítéshez pedig ecetet.
45 centis mosogatógépbe a tabletta túl nagy lehet (mivel a 60 centisre van tervezve), ez is okozhatja a problémát. Vagy az öblítő nem megfelelő. Vagy nem megfelelően van beállítva az öblítőadagolás, vízkeménység.

Sajnos ez az eredménye a "víztakarékos" mosogatógépeknek. Annyira víztakarékos, hogy utólag percekig folyó csapvíz alatt át kell öblíteni az edényt, mert bizony a vékony felületi maradék mosószert tényleg nem jó ötlet megenni, mivel erősen mérgező.
Vagy le kell futtatni egy átöblítő programot a gépen, ahol tiszta vízzel átöblítésre kerül minden edény!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!