Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Ki mit tapasztalt?

Ki mit tapasztalt?

Figyelt kérdés

Azt tapasztaltam, hogy a mosogatógép úgy öblít, hogy visszamarad az edényeken egy kis szemmel nem làtható mosószer.

Amikor az elmosott üvegpohárba vizet töltöttem, kicsit habzott a víz.

Egészségügyi szempontból ez nem jó. Mi a megoldás? Melyik mosogatószer után nem marad vissza semmi? Mit ajánltok?

márc. 30. 21:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Kiváló mosogatógépet kell benni, megfelelő szinten kell tartani a sót, és a már bevált mosótablettát alkalmazni...

tíz éve van mosogatógépem, de minden alkalommal gyönyörűen mosogat, maradvány nélkül.

minden kiszedéskor alaposan megnézek mindent, de ilyen borzalommal még nem találkoztam.

márc. 30. 22:19
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Na, ezért nem kell nekem mosogatógép.
márc. 31. 01:46
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Biztosan attól van? A lágyabb víz szintén habzik pillanatig.
márc. 31. 04:41
 4/14 anonim válasza:
Somat, Finish után nem szokott semmi sem visszamaradni, nem habzik.
márc. 31. 20:51
 5/14 A kérdező kommentje:
4es Sajnos Finish Ultimate Plus után minimális habzás volt a pohárban.
ápr. 1. 05:12
 6/14 anonim ***** válasza:

1. Ha tablettát használsz, ne használj gyorsprogramot, vagy alacsony hőfokú programot. Nem akkor oldódik a tabletta aktuális komponense, amikor kellene.

2. Ne tablettát használj, hanem külön-külön mosogatószert, sót és öblítőszert. Az öblítő adagolását így te fogod tudni beállítani. Ha a minimumra állítod, akkor nem lesz habzás az elmosogatott tiszta pohárban.

ápr. 1. 14:55
 7/14 anonim ***** válasza:

Finish quantummal es jar all in one-nal sincs ilyen problemm egyik programon sem.

A geped lesz a ludas. Keress olyan peoframot amivel ez nincs

ápr. 2. 00:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Én még nem tapasztaltam ilyet. Többnyire öko tablettát használok, öblítéshez pedig ecetet.

45 centis mosogatógépbe a tabletta túl nagy lehet (mivel a 60 centisre van tervezve), ez is okozhatja a problémát. Vagy az öblítő nem megfelelő. Vagy nem megfelelően van beállítva az öblítőadagolás, vízkeménység.

ápr. 8. 20:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Próbálj folyékony állagút használni, abból tudsz kevesebbet
ápr. 9. 10:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Sajnos ez az eredménye a "víztakarékos" mosogatógépeknek. Annyira víztakarékos, hogy utólag percekig folyó csapvíz alatt át kell öblíteni az edényt, mert bizony a vékony felületi maradék mosószert tényleg nem jó ötlet megenni, mivel erősen mérgező.

Vagy le kell futtatni egy átöblítő programot a gépen, ahol tiszta vízzel átöblítésre kerül minden edény!

ápr. 11. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!