Hogyan lehetne ezt eltűntetni?
Figyelt kérdés
A wc-nk mellett ilyen penésszerű folt van, amit egyszerűen sehogy sem bírok eltávolítani. Próbáltam már ecettel, ecetes tisztítószerrel, penészoldóval, vízkőoldóval ,de egyszerűen nem tudom eltűntetni. Valakinek volt már hasonló?
2012. nov. 5. 22:50
1/2 anonim válasza:
Nekem is van ilyen a fürdőszobában, szerintem sajnos tönkrement a csempe :( Mintha a rétegei közé ment volna a víz és a belseje penészedne és mállana szét.
2/2 Dorothea81 válasza:
A párom szerint ha a wc csésze mögötti nedvesedés állandó, akkor ez sókiválás / sókivirágzás a járólapon. A nedvesedés miatt jön ki folyamatosan, és az okot, tehát vizesedést kéne megszüntetni. Amúgy emberre nem annyira káros, mint a penész, de a járólapot bánthatja. Meg a szépérzékünket is :)
Ha a vizesedés forrása megszűnik, akkor egy két hét múlva, a teljes kiszáradás után érdemes valamilyen járólap ápolóval kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!