Ki lehet mosni a baseball sapkát (úgy h nem megy tönkre)?
Figyelt kérdés
és a memoriahabos parnat ??????2013. nov. 14. 20:00
1/2 anonim 

válasza:

válasza:A memóriahabosat nem tudom, de a sapkát csak akkor lehet gépben kimosni, ha a shiltjében a merevítő műanyagból van. Ha papírból, akkor szétmállik a mosásnál, és alaktalanná válik a siltje.
Ha papírmerevítős, akkor csak kézzel mosható, szivaccsal vagy körömkefével, vigyázva, hogy a siltje ne kapjon vizet.
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, semmi baja nem lett, tornazsákba tettem és jól megcsomóztam.. Szép tiszta lett, amúgy fehér....
2013. nov. 16. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehet baseball sapkát tisztítani?
A címkéje szerint nem lehet még kézzel sem mosni a baseball sapkámat. A nagy kérdés az, hogy akkor hogyan tisztíthatom ki, hogy ne menjen tönkre és ne menjen ki a színe sem? Nagyon köszönöm a segítségeket előre is! :)
Baseball sapkát hogyan érdemes mosni?
Gondolom a napellenzős része papír, az nem ázik el, ha pl. beáztatom?
Hol találhatok olyan oldalt vagy videót amiben plüss (vagy tökmindegy milyen) baseball labdát lehet csinálni?
Osztálytársamnak szeretném csinálni, mert őt húztam... Mivel tömhetném ki?
Baseball sapkat mosogepben lehet mosni?
Mostatok mar?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!