Kezdőoldal » Otthon » Házimunka » Hogy kell készíteni a cukorold...

Hogy kell készíteni a cukoroldatos keményítőt horgolt dolgokhoz?

Figyelt kérdés
Több arányt is megadtak már, de valamiért nekem nem lesz jó. 1,5 dl vízhez 8 kanál cukor, nekem nem lett sűrű. Vagy nem csak feloldani kell, hanem tovább hagyni a tűzön, nem forrott, csak gyöngyözött beletettem a cukrot feloldódott, de amit bele tettem az nem lett igazán kemény. Meg sűrű sem lett. Fontos lenne, ajándékba menne tálka színes fonalból.
2014. febr. 22. 15:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Vegyél inkább a háztartási boltokban, DM-ben tartós keményítőt.

A cukorhoz csak annyi vizet kell tenni, hogy benedvesítse,és csak addig melegíteni, amíg a cukor elolvad.

Akkor lesz csak kemény, ha már a cukor teljesen megszáradt a horgolt dolgon.Hátránya, hogy a vele keményített cucc ragadós lesz.

2014. febr. 22. 15:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
Van itthon optikai fehérítős tartós keményítő amit a 100-as boltba vettünk, csak attól tartok attól nem lesz elég kemény. A karácsonyi hópelyhek jók lettek, viszont a tojás valamiért nm, azért nem mertem azzal, de akkor az marad. Köszi
2014. febr. 22. 15:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Készítsd sűrűbbre a keményítőt, akkor elég kemény lesz. ,
2014. febr. 22. 19:39
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!