Kezdőoldal » Otthon » Ingatlan vásárlás, eladás » Budapesten az Egressy út...

Budapesten az Egressy út melletti lakások zaj szempontjából milyenek?

Figyelt kérdés
Élhető szerintetek, ha befelé a csendesebb irányba is néz szoba, ahol a troli is megy? Jó nyílászáróval elmegy?

2022. máj. 18. 20:57
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
11 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, hogy mit szavaztatsz meg, mert az Egressy út egy kimondottan forgalmas és zajos utca.

Naponta ott megyek el.

2022. máj. 18. 23:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, melyik szakasza.
2022. máj. 19. 15:03
 3/4 A kérdező kommentje:
Róna-Mexikói közt
2022. máj. 19. 15:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Ott elég zajos még, de van egy-két jobban megoldott ház, aminek a másik oldala már nem rossz. Nagyban függ a növényzettől is, vannak szakaszok, amiket széles zöld sáv választ el az úttól. Persze télen ez nem sokat jelent.
2022. máj. 20. 00:22

További kérdések:

Kb. 6-8 hónapja egy panelt nem vettem meg. Nagyon hezitáltam rajta.pedig sikerült is alkudni deazt is sokaltam érte.Utólag már meg kellett volna...

Nyilván így bukok az árfolyam végett kb 2milliot am mostani árfolyamon(mintha a 390es árfolyamon vettem volna meg...) Volt nem is olyan rég 410is az euro, akkor meg apám mondta hogy hát volt 410is az euró és várjak....Vagyis ő várna. Nagyszerű! Mindig ez van. Azthiszem...

Én vagyok a hibás, hogy nem kértem plusz pénzt a vevőktől?

Kíváncsi lennék mások véleményére, mert nem tudom hogy én látom-e rosszul a dolgot. Van egy eladó házam. Egy ismerősöm korábban egy ingatlanirodában dolgozott, ő készített róla fotókat és ott hirdette. Később kirúgták az irodából, az én szerződésem pedig időközben...

Lehetséges-e ma ingatlant venni?

Tegyük föl, hogy van egy 100 millás lakás. Nem akarok fölvenni semmilyen hitelt sem. Lehetséges-e nekem megvenni ezt az ingatlant, a semmiből kezdve? Vagy muszáj manapság hiteleket fölvennem? Egy 1.5 millás fizetéssel kb mennyi idő összegyűjteni rá a pénzt?

A városomban egy kiemelten jó, zöld-parkosított környéken, futópálya-iskola,boltok meghalt anyukám barátnőjének az édesanyja 82évesen. 25Millió a...

Tényleg 25Millióért akkora buli panelt venni, mintha ingyen dobná hozzád? Tudom ilyen árak vanak: Kissé nehezen tudom elviselni ezeket az árakat, ráadásul pár éve 15-18milliók sem voltak. Jó állapotú lakás, 1.emelet,jó környék, jó felosztású. Tisztasági festés után...

Szülői családi házat értékesítenénk. Még benne van a bútorzat ami részben marad. 60 éves kádárkocka, karbantartott, de nincs újravezetékelve. Mit...

A vevők azt mondták,hogy az a bútorzat ami nekünk nem kell maradhat. Rengeteg minden ingóság van amit rendeznünk kell. Megvan az előzetes hitelelbírálat. Most jönne a szerződéskötés,ketten vagyunk tulajdonosok, szülői özvegyi joggal terhelve. Édesanyánk hozzájárul az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!