Budapesten az Egressy út melletti lakások zaj szempontjából milyenek?

válasza:Tök mindegy, hogy mit szavaztatsz meg, mert az Egressy út egy kimondottan forgalmas és zajos utca.
Naponta ott megyek el.

válasza:További kérdések:
Nyilván így bukok az árfolyam végett kb 2milliot am mostani árfolyamon(mintha a 390es árfolyamon vettem volna meg...) Volt nem is olyan rég 410is az euro, akkor meg apám mondta hogy hát volt 410is az euró és várjak....Vagyis ő várna. Nagyszerű! Mindig ez van. Azthiszem...
Kíváncsi lennék mások véleményére, mert nem tudom hogy én látom-e rosszul a dolgot. Van egy eladó házam. Egy ismerősöm korábban egy ingatlanirodában dolgozott, ő készített róla fotókat és ott hirdette. Később kirúgták az irodából, az én szerződésem pedig időközben...
Tegyük föl, hogy van egy 100 millás lakás. Nem akarok fölvenni semmilyen hitelt sem. Lehetséges-e nekem megvenni ezt az ingatlant, a semmiből kezdve? Vagy muszáj manapság hiteleket fölvennem? Egy 1.5 millás fizetéssel kb mennyi idő összegyűjteni rá a pénzt?
Tényleg 25Millióért akkora buli panelt venni, mintha ingyen dobná hozzád? Tudom ilyen árak vanak: Kissé nehezen tudom elviselni ezeket az árakat, ráadásul pár éve 15-18milliók sem voltak. Jó állapotú lakás, 1.emelet,jó környék, jó felosztású. Tisztasági festés után...
A vevők azt mondták,hogy az a bútorzat ami nekünk nem kell maradhat. Rengeteg minden ingóság van amit rendeznünk kell. Megvan az előzetes hitelelbírálat. Most jönne a szerződéskötés,ketten vagyunk tulajdonosok, szülői özvegyi joggal terhelve. Édesanyánk hozzájárul az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!