Külföldön dolgoztam 5 évet, sikerült egy kis tőkét (mostanra-amikor egekben az ingatlanárak....) összepakolni. 28Millió. Budapest volna a vágyam. Folyamatosan bújom az ingatlan.com és társai weblapot. Vélemények?
én is pont így vagyok, hiába sporoltam az évek alatt több tiz milliokat, ott ahol akarnék venni házat újvárosban csak putrik vannak ami meg élhető és nem kell alapokrol ujra építeni meg 60m+
bezzeg 10évvel ezelött mikor kimentem... ismerőseim akik itthon maradtak és hitelt vettek fel abban az időben mostanra lassan kifizetik azokat, bár van olyan is aki kifizette élik nyugalomban az életüket én meg baszhatom mert sose érem utol a drágulást hiába teszek félre amit csak lehet
mai világban hitel nélkül max világ végi kisfaluban lehet venni valamit ahonnan több ora egy értelmes munka
ha az ember nem örököl, nem fektetbe vagy nem volt fideszes szinte lehetetlen csak úgy venni egy valamire valo lakást házat
és majd most jönnek tudom azok akik már 18-20évesen sajátot nagy családit vettek a rozsadombon meg több tucat cégük van és a többi...
miért nem tudsz hitelt felvenni?
3: Nem vagyok hitelképes.
Jó lenne már valami saját kecó...Csak a 69-es csapdája. Bp mocskosul drága, megélhetés viszont normális ott van. Igen! Folyton ezen kattogok én is, hogy pár évvel ezelőtt kellett volna valamit...De utólag így sem lehet. Mert akkor meg nem volt pénzem, ergo felesleges gondolatok.

válasza:Üdv a klubban!
Ugyanezt taposom, csak 40/F vagyok.

válasza:6-os: Köszi a kommentet!
7: Nagyon humoros vagy. Se. :)

válasza:Sajnos nekem is most lett pont ennyi.
Szolnok mellett vettem egy másfél szobásat.
De nem szakadtak nullára és ugyanúgy megyek külföldre
Marad az agglomeráció.
9: Agglomeráció ugyanúgy elesett.
Szolnokon sincs semmi az a baj. Mármint meló. Bp-vagy Ny-Mo de az meg megfizethrtetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Panaszkodnak riportokban, hogy milyen drágák az ingatlanok, stb. Akkor miért nem külföldön akarnak ingatlant venni?Stuttgartban az átlagos nm-ár nem sokkal drágább, mint Budapesten: Drezda 30-40 %-al olcsóbb: Graz is olcsóbb: És kint a minimálbér nettó 600 ezer ft,...
Felvásárolna random stratégiai fontosságú helyeken egy rakás lakóingatlant. Belváros, Buda meg olyan helyek, amik eddig jó környékek voltak. Ezután akár egy alapítványon keresztül a legproblémásabb embereket, családokat költöztetné be, börtönből szabadult...
Pl. Belgrád szinte ugyanolyan drága, mint Budapest. Pedig kisebb is, és Budapesten azért magasabbak is a fizetések, nálunk nagyobb a GDP, plusz több turista is van.
Itt van például ez: 26 millió... Ennyiért Budapesten a bűzös szmogos belvárosban kapsz egy szuterént vagy valahol Dél-Pesten egy osztatlan közös dzsumbujt, ez meg azért rendben van. De mutathatnék több másikat is.És oké, hogy nem egy San Francisco, de azért akkor is...
Egyre inkább tapasztaljuk, hogy az ingatlanárak, ezen belül leginkább a budapesti belvárosi lakások ára kegyetlenül megugrott. Visszaemlékszem, hogy egy lepukkant belső 7. kerületi lakást 2012-ben még 350 ezer forintos négyzetméter áron meg lehetett venni, ami egy 50...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!