Problémamentes zártkertes övezet Miskolcon?

válasza:Görömböly belterület és abból is az egyik legélhetőbb. Pingyom sem olyan rossz, vannak korrekt részei. Szerintem a Bodó tetőnek is vannak normális utcái ahol érdemes venni zártkerti ingatlant.
Lyukóba ha fizetnének sem mennék be, egyszer voltam ott autóval, soha többet.
Pereces zártkerti része sem a legjobb szerintem.

válasza:De, rengeteg telket törnek fel bizonyos zártkertes övezetekben, nem csak tehetősebbek lakásaiba törnek be.
Másrészről nem csak a lopás a lényeg a kérdésemben, hanem mindenféle hasonló dolog, pl amikor elüldözik valamelyik ott lakót, az pl rongálással, gyújtogatással is szokás megtenni.

válasza:A Pingyom bár viszonylag okés biztonság szempontjából, de rengeteg a kóbor kutya, gyalog ott nem ajánlott járkálni, csak kocsival.
Miskolctapolca környékén jobb a helyzet.

válasza:Lyukó Bábonyibérc Bodótető tényleg nem a legjobbak
Pingyom eléggé vegyes Görömbölyön sok a hibbant elméjű pl ott lakik az a fiatalabb közismert ignises fószer aki azt terjeszti magáról hogy hamarosan világháború lesz utána őt fogják magyar királlyá koronázni
Tapolcával jobban jársz sztem
Kapcsolódó kérdések:
Be lehet oda a lakcímet jelenteni?
Tatabánya közelsége előny, illetve, hogy viszonylag jól eladható legyen később,tehát értékálló. Az se baj, hanem közvetlenezen a vonalon,de Bpre közvetlenül el lehessen jutni úgy másfél órán belül. pld Oroszlány
Lehetnek buktatói?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!