Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Rátehetek egy 24cm vastag...

Rátehetek egy 24cm vastag zsákrugós matracot a regi 10cm szivacs matracomra?

Figyelt kérdés

2024. nov. 5. 16:51
 1/3 anonim ***** válasza:

Persze.

Csak mi értelme lenne?

2024. nov. 5. 17:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem szeretnem még a padlasra tenni a régieket
2024. nov. 5. 17:47
 3/3 anonim válasza:
Igen, én is ezt tettem.
2024. dec. 22. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Temus hangszigetelő szivacsok jók lehetnek valamire?

Azon filózgattam, hogy szeretnék venni egy jó adag hangszigetelő szivacsokat viszont temut dobálja be főként ha rákeresek, bárhol máshol nézném akkor szinte kiguvvad a szemem a szivacsok árától. Ezért gondoltam bele abba, hogy a temuról rendelnék. Mellékesen kb mikorra érkezne meg?

Memóriahab matrac?

Valaki használ színtiszta memóriahab matracot? Ami alatt nincs semmi más szivacs. Mik a vélemények?

Milyen szivacsot javasoltok matracnak?

Üdv! Nem szeretnék 2x120 ezret kiadni 2 matracra, csak azért, mert 7 zónás, vagy 4-6-100 rétegből áll, kókusszal, rugómaggal, meg hasonlókkal. Akár méretre is csináltatnék. Sima, kemény szivacstábla kellene. Ötlet valakinek? Elég a konkrét neve az anyagnak, aki...

Milyen hangelnyelő szivacsot ajánlatok?

Építünk egy szobát,amit direkt hangos zenehallgatásra,xboxozásra stb-re használnánk,6x3m a szoba(viszonylag kicsi) és nem akarjuk,hogy kihallatszódjon a hang,milyet ajánlatok?

A 10 cm-es N30-as szivacs milyen? Kényelmesen lehet rajta aludni? Nem túl kemény?

Új ágyat akarok magamnak venni és láttam, hogy a legtöbb ilyen szivaccsal rendelkezik. De tartok tőle hogy túl kemény lenne. A korábban használt ágyamnak nagyon kemény a szivacsa, nyomta a bordáimat mikor feküdtem rajta.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!