Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Ikea 160x200 matrac (feltekerv...

Ikea 160x200 matrac (feltekerve árulják), befér egy ferdehátú személyautóba? Vitte valaki már így haza?

Figyelt kérdés
2025. márc. 17. 16:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Szuzuki svift [link]

Ebbe még mósógép is be fért

A miénbe ne tolyota collortába nem

Belehajtva az simán

2 Törve az ugy simán

2025. márc. 17. 17:32
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Az ikea oldalán leírja, hogy mekkora az adott termék csomagolt mérete.

Lebattyogsz egy mérőszalaggal és megméred, hogy befér-e.

2025. márc. 17. 17:45
 3/16 A kérdező kommentje:
120 kilóméterre vagyok az autómtól, bocsi nem tudok lebattyogni, de a rendelést le kell adni… Köszi a segítséget!
2025. márc. 17. 18:22
 4/16 anonim ***** válasza:
77%

Az, hogy ferdehátú autó, az sem mérvadó, mert nem egyformák. Ennyit a kérdésedről.

Nézd meg a neten a kocsi tipust mit írnak.

A csomagolási mérethez meg saccolni te tudsz, te tudod milyen kocdiról van szó.

2025. márc. 17. 18:45
 5/16 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon jó, tehát nem tudjuk, hogy mit és mibe kéne berakni. De mondjuk meg, hogy befér-e...

Hát, akkor a válasz: vagy befér vagy nem. Ha nem, akkor max. kilógatod a hátsó ajtón vagy fizetsz a kiszállításért.

2025. márc. 17. 19:18
 6/16 Landrás válasza:
88%
Erről a kérdésről ez jut eszembe. Szőke nő kérdezi az Ikeában. Elnézést uaram, befér ez a komód az autómba? Milyen autója van hölgyem? PIROS. Sajnos akkor nem.
2025. márc. 18. 07:18
 7/16 anonim ***** válasza:
56%

tyúúúúú

Itt valóban kb az a legjobb válasz: És milyen színű az autó?

Elképzelésünk sincs, milyen autó. Elképzelésünk sincs, milyen mérete van összetekerve a matracnak.

Férjemnek pl kombi audija van. Nekem kombi megane-om. Szélességre, hosszúságra ugyan akkora a 2 autó. Ennek ellenére az enyémbe majdnem dupla annyit be lehet pakolni, mint az övébe.

Ezt csak azért írtam ide, mert 2 egyforma méretű kocsi közt is hatalmas a különbség. Nemhogy látatlanba...

2025. márc. 18. 09:07
 8/16 anonim válasza:
69%

Általában a rövidebb oldal lesz a matrac összetekert mérete, tehát 160 cm. Én mindenképpen megpróbálnám berakni, hiszen akár átlósan berakva nagyobb a hely.

Egyébként is egy nő, egy szemöldökcsípesszel és egy körömreszelővel rengeteg mindent meg tud oldani.

Hajrá!

Ne hagyd Magad!

2025. márc. 19. 09:03
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

"Hosszúság: 173 cm"

[link]

"Hosszúság: 182 cm"

[link]

2025. márc. 19. 09:16
 10/16 anonim ***** válasza:
67%
Ha négyajtós az autó, akkor a hátsó ülésre mindenképp könnyen be lehet tolni egy 160 centi hosszú és 60-70 centi vastag hengert, ami összetekerve a matrac. De még kétajtósba is be lehet tolni hátra. Tapasztalat. Szerintem szinte bármilyen csomagtartóba is befér ezekkel a paraméterekkel.
2025. márc. 19. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Valaki tud esetleg Fiat Stilo-hoz tankajtót? 2001 1.6 16v Ferdehátú

Mindenhol kerestem már, de a legtöbb hirdetés nem is volt jó, amit találtam , az meg drága lett volna.

Megbízható benzines motorral szerelt ferdehátú autónak melyiket javasolnátok?

A versenyzők: VW Golf VI / VII Seat Leon Toyota Auris Kia Ceed A keret: ~ 4m Városi, alkalmankénti pályázásra használnám. Fentiek közül melyik érné meg a legjobban a kereteken belül maradva? Esetleg egyéb modell,amit jobb szívvel ajánlatok?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!