Habszivacs matracokat milyen sűrűn kell megfordítani annak érdekében hogy ne gödrösödjön?
Egy éve van egy három rétegű keményhab matracom amit kb 3 havonta fordítok meg. Ez így jó, vagy sűrűbben kellene?
Ti milyen sűrűn forgatjátok?

válasza:Jó. Akár hosszabb idő is belefér.
A kigödrösödés egyik oka a kis sűrűség. A sűrűség adja a tartósságot.
Nekem 2oldalas hab szivacs matracom van egyik oldal kemény, a másik fél kemény.
Én 1 havonta forgattam és fél év után gödör lett a közepén.
Garanciában ki cserélték újra a matracot azóta 7 naponta forgatom és nem süllyed nem látom hogy horpadt lenne a közepe. Szivacs matrachoz én lamellás keretes Ágyrácsot használom ez a hozzá való több helyen olvastam Jyskbe vettem.
A sima lécek keret nélküli Ágyrács nem való szivacs matrachoz tönkre teszi, az táska rugós matrachoz jó.
Kapcsolódó kérdések:
A vízműnek van rá valamilyen eszköze?
A ház alatt van a garázs, de megszűnt az utca, ahonnan be lehetett állni és most így elég szürreális. Tudom, nagyon helyspecifikus a kérdés, de valaki csinált már ilyet?
A tűzvedelem kötelez arra, hogy a bejarati ajtómrol szereljem le a rácsot, vagy alakítsam át, mert a lépcsőházra nyílik kifele, és ez elzarja a menekülő útvonalat... (egyébként állandóan zárva van, ráadásul kulcsra értelemszerűen akkor is ha otthon vagyok akkor is ha...
Nem zárható a mosdónk és már megesett,hogy benyittak.A neten sem találok és üzletben sem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!