Franciaágyat szeretnénk vásárolni. Érdemes a hagyományos rugós beépített matraccal vásárolni, tartós és kényelmes? Vagy a modern cserélhető matracos a jobb választás?

válasza:A kárpitos bútorokkal az a baj hogy pár év után dobhatod kia kukába
Vegyél rendes fa ágykeretet ágyráccsal, és rá a matrac, ha tönkre megy a matrac, akkor csak azt kell kicserélni, és nem kell komletten új ágyat venni

válasza:Én is az ágykeretre szavazok.
Matracból pedig kaucsukot vegyél, grafit gyulladásgátlóval, mert a sima műanyag matracokban valami brutál mennyiségű formaldehid meg egyéb illékony vegyi anyag van.
További kérdések:
Szeretnénk egy 35 m2 -res lakásba venni egy ágyazható olaszmechanikás kanapét ami rendes matraccal van. Kicsi a lakás és szeretnénk ezért kanapét de szeretjük a komfortos matracot- minőségi alváshoz. Kinyitható verzióban 1millió-1.200.000 körül van az értékelhető L alakú. 10 évre minimum terveznénk.
Vagy valaki nem használ? Csak alátétet stb? Mi a véleményed?
Jelenleg középiskola vége felé járok, azzal nincs gond, hogy ne tudnám merre felé indulnak el az életben munka terén, viszont az már nehezebb ügy , hogy hogyan is kéne megvalósítanom . Lakberendező/belsőépítész irányba szeretnék menni( erről is kérdésem lennének, hogy...
Bevált, megbízható oldalt keresnék, árban nagyjából 150-200.000 amit rá tudunk fordítani. Nézegettem napközben, értékeléseket is, de annyi kamu oldalba futottam bele vagy negatív értékeléseket olvasta.
Fontos kellék, vagy inkább nyűg?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!