Kezdőoldal » Politika » Hadsereg, hadvezetés » Ukrajna és a NATO mihez fog...

Ukrajna és a NATO mihez fog kezdeni Oroszországgal miután legyőzték? Milyen sorsot szánnak neki?

Figyelt kérdés

Zelenszkij értékelte a háborút Davosban:


„A háború nem áll jól, az elejétől fogva nem állt jól, télen pedig különösen lelassultak a dolgok, mindenki által ismert okok miatt. Mindenki kifárad, a természet az emberek, és hála Istennek, az ellenség is” – mondta Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a davosi fórumon.


„Nagyon nehéz helyzetben vagyunk, de erősek vagyunk, mint nemzet. Egységesek vagyunk, szervezettek, motiváltak. Nem mi kezdtük a háborút, de mi fogjuk befejezni” – mondta Ukrajna vezetője.


Zelenszkij már többször kinyilvánította azt is, hogy nem lesznek béketárgyalások, különbékék, a szövetség egységes Oroszországgal szemben, a háborút Zelenszkij addig akarja folytatni, amíg teljes győzelmet nem aratnak. A NATO-ban is egyértelműsítették, hogy mindvégig támogatni fogják Ukrajnát ebben.


Ez emlékeztethet minket a történelemben a Szovjetunió Németország vagy az USA Japán elleni nagy háborújára a második világháborúban. Akkor is a háborút Németország, illetve Japán kezdte, ők indították meg a támadásokat és kezdetben sikereik voltak, elbízhatták magukat, de pár év után a Szovjetunió és az USA kerekedett felül, a béketárgyalásokat elutasították és ők szabták meg, hogy mikor lesz vége a háborúnak és mi lesz a legyőzöttekkel.jan. 20. 17:48
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
100%

"Oroszországgal semmit nem kell kezdeni. Magával az országgal semmi baj nincs. A velejéig korrupt gazemberekből álló kormányát kell eltakarítani, a rohadt bolsevik KGB-s tömeggyilkossal az élen; aztán egy normális vezetőséget tenni a helyére, aminek nem abból áll a programja, hogy mindent ellop, amihez hozzáfér, és közben a Szovjetunió visszaállításán ügyködik."


Jó és ezt hogyan? Megkéred Putyint szépen, hogy álljon félre, mert emberellenes amit csinál?

jan. 20. 20:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/46 anonim ***** válasza:
75%
20:06: ha Putyint Ukrajnában legyőzik, azt a rendszere sem valószínű, hogy túléli.
jan. 20. 20:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/46 anonim ***** válasza:
32%

"A NATO hogyan győzhetné le Oroszországot, ha nem is áll vele hadban?"


Mekkora nyugati liberális agymosás eredménye az ilyen komment? Ha nem tudnák NATo fegyverek tömegével háborúzik Ukrajna. Ez neked micsoda? A NATO töketlen szarok gyülekezete és nem mer katonákat küldeni, de attól még ez egy orosz VS NATO háború.


Ráadásul a liberális diktatúra szerinti hatalmas és erős NATO irtózatosan felsült. Annyit ért el, hogy a háború még véresebb lett és még akár sok sok évig is eltarthat, de győzelemre nem tudta vinni a harcot. A NATO gyenge szövetség, nem bírnak az oroszokkal.

jan. 20. 22:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/46 anonim ***** válasza:
63%

#13

Mekkora baromságokat hordtál össze.. 🤣

jan. 20. 22:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 15/46 anonim ***** válasza:
31%

"#13


Mekkora baromságokat hordtál össze.. 🤣"


Tudod kedves bohóc Úr, ha nevetős emojit raksz az érvek nélküli kommented után, még nagyobb bohóc leszel tőle. Mi nem igaz a kommentemben? Hiányoznak az érvek, vagy a liberális nyugati fertő elvette az érvelési képességedet is?


Ez egy orosz vs NATO háború, az ukránok NATO fegyverekkel és más segítséggel harcolnak. De ez a fospermet NATO annyit ért el, hogy még többen haénak meg a háborúban és sokkal tovább fog tartani, igazából már rég vége lett volna eddig is a harcnak. És ezt éltetik a libsi agymosás eredményei, azaz ti. :))

jan. 20. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 16/46 anonim ***** válasza:
28%
még többen halnak meg* előző vagyok.
jan. 20. 22:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 17/46 anonim ***** válasza:
16%

22:37: te se éltél az orosz megszállás alatt, ugye? 40 év elég volt belőlük.

56-ban gondolom, elsőnek álltál volna át hozzájuk.

jan. 21. 10:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 18/46 anonim ***** válasza:
32%

"22:37: te se éltél az orosz megszállás alatt, ugye? 40 év elég volt belőlük.


56-ban gondolom, elsőnek álltál volna át hozzájuk."


Rosszul gondolod, hogy elsőnek álltam volna át hozzájuk, ergo tévedsz és a felpontozóid is tévednek. Nem akarok orosz uralom alatt élni.


De a liberális agymosott emberek nem veszik észre, hogy már nem 1956 ot írunk, hanem 2023 at írunk. A másik pedig, hogy Ukrajna se nem Eu tag, se nem NATO tag, Ukrajnának költői túlzással nincs köze Európához.


De már nem 1956 ot írunk, nem lesz ebből semmiféle orosz megszállás. Eleve, mit szállnának meg az oroszok? A lebombázott városokat? A liberális agymosott diktatúra hangoztatja, hogy jaj de megvédtük Ukrajnát és az Eu határait, mikor biztosan nem fogják elfoglalni Ukrajnát egy az egyben az oroszok, tehát nem is kéne védeni sem Ukrajnát. Ha most vége lenne a háborúnak, az oroszok kapnának területeket és béke lenne. Ezzel szemben a háború ma arról szól, hogy az USA érdekei mit kívánnak és mit nem, és a NATO miatt akár évtizedekig is tarthat a háború.


A NATO jól besült, az oroszokkal nem bírnak.

jan. 21. 11:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 19/46 anonim ***** válasza:
30%
#17 Az akkori Szovjetunió szellemiségét ma az EU viszi tovább.
jan. 21. 11:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 20/46 anonim ***** válasza:
19%

11:13: hogy tudsz ekkora marhaságot írni? A NATO nincs is jelen! Az erőforrásainak nagyjából 1-2 %-át fordítja Ukrajnára.

Ha komolyan beszállnának, Putyin hordáit egy hét alatt takarítanák ki.

Az orosz hadsereg, na, az jól befürdött. Az tény.

jan. 21. 11:55
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!