A 15. kerületben Újpalotán van bunker? [leírás, kép]
A Fő térnél van egy nagy beton szellőző nyílás (a szolgáltatóháznál, drogéria előtt). Az épület felújításakor azt is leszigetelték, a rácsát kicserélték. De még ott van, tehát kell.
Az orvosi rendelő felújításakor pedig egy hatalmas lyuk tátongott az alatt, amit újrafedtek. Az mi lehet?
A kérdés az idősebb rokonokhoz és ismerősökhöz is szól, ha megkérdeznétek őket is, nagyon örülnék :)
Minden választ szívesen várok.
Itt egy link a szellőzőről:
google.hu/maps/@47.5420379,19.1419365,3a,75y,105.42h,91.93t/data=!3m6!1e1!3m4!1s_E6ODh_i9xsd_a1Q0gsu9g!2e0!7i13312!8i6656

válasza:

válasza:Kérdező óvóhelyek minden nagyvárosban vannak . A metró alagutak is annak szolgálnak.
[link] Mellesleg a 15.dik kerületben pedig hivatalosan van 2 darab is
13:06 Ki kell másolni, azért nem linkként írtam, hogy belépés nélkül is látható legyen.
Piros Kalapács: Hol van erről információ? Nem tudok kerületi bunkerről, csak gondolom.

válasza:itt olvastam róla és az indokot is a létezésére
A tűzoltóparancsnok a statisztika után rámutatott: Újpest és a szomszédos XV. kerület iparbiztonságilag a legveszélyeztetettebb fővárosi kerületek közé tartozik. Területükön összesen öt veszélyes anyagokkal foglalkozó üzem működik, további öt Újpesten működő egység pedig küszöbérték alatt marad.
A polgári védelmet illetően veszélyelhárítási terveket dolgoztak ki, és lakossági jelzőrendszereket is telepítettek. Elhangzott még: Újpesten és a XV. kerületben 4 illetve 2 óvóhely van, amelyeket szintén ellenőriztek. Ezen felül a két kerületben több tucat helyszínen katasztrófavédelmi célú szemle, illetve ellenőrzés zajlott.Ezen felül a két kerületben több tucat helyszínen katasztrófavédelmi célú szemle, illetve ellenőrzés zajlott.

válasza:

válasza:Piros Kalapács azta, köszönöm szépen.
Akkor lehetséges, hogy a rendelő és a szolgáltatóház alatt van az egyik?
kretens a modern kor csatáit a hálón vívjuk. Minek költsünk rá milliárdokat hogy elpusztítsunk valakit, ha el is lehetetleníthetjük?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A Fő térnél van egy nagy beton szellőző nyílás (a szolgáltatóháznál, drogéria előtt). Az épület felújításakor azt is leszigetelték, a rácsát kicserélték. De még ott van, tehát kell. Az orvosi rendelő felújításakor pedig egy hatalmas lyuk tátongott az alatt, amit...
Ma voltunk egy régi régi Szovjet laktanyában. A lényeg hogy kicsit eldugva találtunk egy körbe kerített részt és belül volt egy kis "domb " amin volt egy kék ajtó lakattal és zárral, a domb tetején meg egy szellőzö. Ez kb 5m hosszú. A "dombból" kilátszott egy kör...
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=911IMG_20170517_112228.jpg Ez a biatorbágy-törökbálinti erdőben volt de nehéz volt megközelíteni megközelelíteni
Összesen annyit hallottam, hogy mindkettő a metróhoz kapcsolódik, az F6 a Keleti közelében, az F5 meg valamerre a Blaha és az Astoria között.
Mert ugye azt tudjuk, hogy hegyvidékeink területén - a Mátrában, a Bükkben, a Budai-hegyekben, a Bakonyban - építettek katonai célú, több emelet mély, szerteágazó föld alatti járatrendszereket. Az Alföld vonatkozásában ilyenről még pletyka szintjén sem hallottam.
Egy olyan zombis játékra gondoltam, amiben egy bunkit kell építgetni, fejlesztgetni, bővíteni, aztán ki lehet menni a bunkerból zombikra vadászni, túlélőket/Felszerelést keresni. ha legalább a bunkerépítés benne van a játékban az is elég, a többit csak úgy plusznak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!