Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A fehérek egyáltalán be...

A fehérek egyáltalán be tudnának illeszkedni a feketék természetes környezetükbe?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat hallom főleg jobb oldalról, mert liberálisoktól szerencsére nem, hogy a feketéket becsmérlik, hogy fosztogatnak, gyújtogatnak, bűnöznek. Nézzük fordítva a dolgokat. Te fehérként be tudnál illeszkedni a feketék természetes élőhelyére ?


Tudnál szalmaházban élni ? Képes lennél arra, hogy mindenféle elektronikus cuccoktól független élnél a természettel harmónikusan? Mi fehérek sokat veszünk el a természetből. Míg a feketék csak annyit, amire szükségük van. Nézd meg, hogy él egy fekete afrikában. Milyen körülmények közt van a természetes élőhelye. Te tudnál úgy élni huzamosabb ideig, mint ők? Hogy nem vásárolsz minden hónapban új rucikat, mert csak egy van, ami épp rajtad lóg? Hogy TV, ájfon nélkül is szeretetben lehet élni a törzzsel?


Nálunk fel sem merül a kontinens kiírtásának veszélye, mert nincs atomuk. Legfeljebb törzsi háborúk. Tudnál te úgy élni mint a feketék?Ha még erre sem vagy képes, hogy az ő természetes életkörülményeikhez alkalmazkodj, hogyan is várhatod el, hogy ők ezt tegyék?2020. jún. 16. 17:48
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/102 anonim ***** válasza:
100%

Akik tüntetnek, azoknak a természetes környezetük nem Afrika, mert amerikaikról és európaiakról van szó. Ugyanúgy nem tudnának semennyit sem lehúzni a szalmakunyhóban, internet nélkül, mint egy fehér ember, aki netfüggő.


Nagyon utópisztikusként vázolod a fekete Afrikát, de egyrészt a sok muszlim fekete halomra öli a többit vagy éppen rabszolgaként veszi/adja. Másrészt az orvvadászat is virágzik náluk és sokkal értelmetlenebb dolgok miatt vesznek el bármit a természettől (elefánt agyar, orrszarvú tülök, stb.). Harmadrészt kalózkodnak is és megtámadnak más hajókat.


Egyébként ha nem is egy törzzsel, de természetvédelmi parkban, feketékkel dolgozva ellennék. Őszintén engem egyedül az a rengeteg légy zavarna, az az egy dolog, amit nem tudok elviselni. De olyan helyen, ahol nincsenek muszlim hadurak vagy kalózok vagy orvvadászok, ott még mindig könnyebb lenne megpróbálni élni, mint egy zsúfolt nagyvárosban (tudom van ott is, de no nagyváros).

2020. jún. 16. 18:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/102 anonim ***** válasza:
100%

Ha muszáj lenne akkor alkalmazkodik az ember akár a végletekig is csak az a kérdés,hogy a négerek alkalmazkodnak e te hozzád

A másik az,hogy amig ők jönnek ide európába migránsként addig nekik kell alkalmazkodni az európaiakhoz és nem az európainak őhozzájuk

2020. jún. 16. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/102 anonim ***** válasza:
86%

Magadnak mondasz ellent és válsz rasszistává úgy, hogy másokat vádolsz ezzel. Mert ha szerinted az afro-amerikai emberek természetes közege az az afrikai dzsungel, akkor mondod ki, hogy a szintjük is az a mai napig így JOGOS a sok fosztogatás, hiszen Afrikában is így csinálják.


De ha viszont az igazi liberálisokkal értünk egyet, akkor a tüntető horda viselkedése nem elfogadható, hiszen ők már amerikaiak, és nem afrikaiak.


De azért aranyos, hogy szerinted aki leszólja a fosztogatásokat, törés-zúzást az csak valami náci lehet, és véletlenül sem normális ember.

2020. jún. 16. 18:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/102 anonim ***** válasza:
100%
Te láttál már Afrikai városokat? Nagyon nem vagy képben...
2020. jún. 16. 18:18
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/102 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igazad van, kérdező, úgyhogy menj el szépen Afrikába és élj harmonikusan valamelyik törzzsel, mutasd meg nekünk, gyarló nyugatiaknak, hogy is kell ezt csinálni köszi szia
2020. jún. 16. 18:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/102 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, te voltál már fekete Afrikában? Honnan veszed azt a blődséget, hogy ott szalmaházban élnek? Igen, vannak olyan helyek is, ahol sárkunyhó van. De vannak igen modern, gazdag részek, az átlagembernek normális háza, benne fürdőszoba, tv, internet, okos telefon. Van középiskola, egyetem, hotelek, éttermek, autók, sőt, néhol még autópálya is. Az, hogy van egy rendkívül szegény réteg -ahogy mindenhol a világon- , az nem jelenti azt, hogy mindenki a bokorban él. Hidd el, személyes tapasztalatból mondom.
2020. jún. 16. 18:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/102 anonim ***** válasza:
88%

Nem azért teremtettük meg a nyugati civilizációt (annak minden létező káros hatásával együtt), hogy szalmaházban éljünk. Ők sem azért jönnek ide, hogy elhozzák azt a harmóniát, ahogy ott együtt élnek a természettel, és ott sem azért élnek harmóniában a természettel, mert annyira élvezik.

Tehát nekem nem kell hozzájuk alkalmazkodom, mert nem megyek oda. Ha viszont ő idejön, joggal várom el, hogy alkalmazkodjon hozzánk. Nem csak az életkörülményeinkhez, az könnyű, hanem a törvényeinkhez,szokásainkhoz is.

2020. jún. 16. 18:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/102 anonim ***** válasza:
73%

6.


Hát azért legyünk őszinték - vannak szép és normális részek, de sajnos több az olyan rész ami nem. Madagaszkár pl. teljes egészében le van pukkanva, szinte minden - még álló - épület a gyarmatosítók műve, és azon kevés helyek egyike ahol a pestis még létező dolog.

2020. jún. 16. 18:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/102 anonim válasza:
65%

Valóban jobb lenne tájékozódni mielött ilyeneket kiírsz...

tényleg vannak olyan törzsek , faluk amik nagyon elmaradottak, de attól hogy négerek még náluk is van telefon és autó

Egy-két ország meg még Magyarországnál is fejlettebb...pl gondolok itt Dél-Afrikára, ahol igen nagyon sok a szegény és nagy a bűnözés, viszont tele van nyersanyaggal az ország , gyémánt és aranybányákkal. A kicsit jómóduak meg ugyanúgy nagy kertes házban élnek medencével. Nem véletlen hogy még mais több milliós fehér kolónia él ott , természetesen feketékkel együtt.

2020. jún. 16. 18:51
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/102 anonim ***** válasza:
100%

8. Nem azt mondtam, hogy nincsenek leppukkant helyek. Jártam egy-két gettoban is, ahol borzalmasak a körülmények. A falvak is valóban elmaradottak. De emellett ott virít a Hotel Kempinsky, vannak plázák, amik pont olyanok, mint nálunk, van színház stb.

Csak arra akartam rámutatni, hogy nem minden afrikai bokorlakó, nem csak a sajtó, média által bemutatott csontsovány gyerekek, kunyhók alkotják fekete Afrikát.

2020. jún. 16. 19:16
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!