Hitler túlélte a háborút?
Figyelt kérdés
Szóval ugye mind azt tanuljuk hogy a Führer öngyilkos lett egy Berlini Bunkerben
De kicsit utána néztem pontosabban hogy hogy is volt ez és kiderült hogy a szovjetek által szerzett bizonyítékok hamisak voltak
És a mai napig nem találtak holttestet
Szóval könnyen lehet hogy túlélte és sikerült el menekülnie és argentínába vagy kitudja hova mehetett
2021. júl. 1. 11:27
11/19 anonim válasza:
Volt egy ilyen film az NG-n,hol bújkálhattak Argentinában, mit épitettek ki stb. De nem Hitlerről volt szó, hanem a vezérkaráról.
12/19 anonim válasza:
#3 Mert hülyeségeket írsz.
+ Jelentve.
14/19 anonim válasza:
Martin Borman, Hitler helyettese elmenekült, ez igaz, Argentiában élt.
15/19 anonim válasza:
Argentínában halt meg állítólag
16/19 anonim válasza:
Argentinában volt egy szupertitkos katonai bázis, jónéhány náci vezető oda bújt el, a katonáik pedig ott kaptak menedéket. Borman ott lakott, az volt a legenda, hogy Hitler is oda menekült, de a 40-es években meghalt.
17/19 anonim válasza:
Köszi a választ! Ezt nem tudtam. A Sok disznónak aki meg lepontozott annak üzenem hogy ezt nem én találtam ki.
19/19 anonim válasza:
Iszonyat sok konteo van erről. Ez a holdra szállás tagadása mellett, az egyik legnépszerűbb összeesküvés elmélet. Rengeteg híve van ennek, és ugyanúgy mint az általam említett másik összeesküvés elmélet híveit...ennek a híveit sem lehet semmiféle magyarázattal meggyőzni hogy baromság amit képzelnek. Nagyon sok tudományos bizonyíték van arról hogy volt holdra szállás. És sok szovjet, amerikai és britt levéltári adat van arról, hogy Hitler, Berlinben, a führer bunkerben lett öngyilkos. De a lalkes konteosok úgyis lesöprik ezt..így nem is taglalom. :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!