Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek milyen hatása...

Szerintetek milyen hatása lesz világviszonylatban a Kanadai, már most rekordméretű megmozdulásnak?

Figyelt kérdés

Már most elmondható hogy ami ott zajlik az benne lesz a történelemkönyvekben.

Érdekes hogy a média nem mer róla leközölni szinte semmit.

Kanadában is egy darabig próbálta elbagatellizálni a média, de ezt már nem tudják.

Valahol olvastam hogy már Európában köztük Magyarországon is van valami hasonló szerveződés.

[link]

Kanadai magyarok beszámolója a helyzetről: [link]

2022. jan. 30. 16:49
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
4%
40: simogasd a reményhalat... :)))
2022. jan. 31. 11:23
 42/50 A kérdező kommentje:

#41 Had kérdezzem már meg. Te milyen állásponton vagy az egész Covid témában? Mit szeretnél, hogy mi legyen? Komolyan érdekel! :)

Vagy hogy máshogy kérdezzem. Ha te lennél a Magyar miniszterelnök, mint csinálnál másképp, mint a jelenlegi vezetés?

2022. jan. 31. 11:37
 43/50 anonim ***** válasza:
76%

Milyen hatása lesz?

Nézz szét.

Tőrökország bejelentette:Vege a jarványnak.Mindenki szépen elmehet haza.

Ausztráliaban szintén elkezdtek a felvonulast kanadai példara.

Finnország bejelentette vége a korlátozásoknak.

Anglia visszatért a normalitashoz.

Dánia befejezte.

Ausztria vakargatja a fejet az előzőleg bejelentett kötelező oltas miatt.Mostmar alkotmányos aggályok bukkantak fel ugye..(eddig ezt nem is tudták persze)de sztem arról van szó inkább ,hogy összefosikázták a bokájukat.

A többiek is hamarosan követik.

Akinek egy kis csepp agya van,az nem akar felfordulást már,hanem feladja ezt az egész majomkodást még a tüntetések előtt.Mert csak gondokat,anyagi vesztességeket,bizalom a bekasegge alatti allapotokat okoz egy ilyen.Megaztán féltik a pichájukat is,és szeretnének hatalmon is maradni.A jó politikusoknak érezniük kell,hogy meddig lehet elmenni anélkül,hogy fel ne koncolja a nép őket.Van aki ezt józanésszel belátja,van aki meg nem.

Ki mint vet ,úgy arat!-,szól a mondás.

2022. febr. 1. 03:46
 44/50 anonim ***** válasza:
43%
Na azóta mi történt? Lemondott már a háttérhatalom meg a szabadkőművesek?
2022. febr. 1. 20:48
 45/50 anonim ***** válasza:
0%
Kitört a 36574. polgárháború, és felébredt az emberiség, mint az elmúlt 15 évben már sokadjára 😆😆😆😆😆
2022. febr. 1. 20:52
 46/50 A kérdező kommentje:
Te most az összes ilyen kérdésre rákerestél hogy mindegyik alá odaböfögj valamit??
2022. febr. 1. 20:54
 47/50 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom kinek szólt, de én már az elejétől követtem a kérdést, az első válaszolók közt vagyok. Csak kíváncsi voltam hogy történt-e már valami nagy reveláció.
2022. febr. 1. 20:58
 48/50 anonim ***** válasza:
47%

Magyarországon is megkezdődött a forradalom 😂😂😂

[link]

[link]

[link]

[link]

2022. febr. 7. 15:31
 49/50 anonim ***** válasza:
Álmodj, királylány... :-D
2022. febr. 7. 15:45
 50/50 anonim ***** válasza:
95%

Engedjük már el ezt a covidod,jo?

2 évig volt minden.Ki lett próbálva minden.Lezárások,maszk,megint maszk,otthonmunka,bezarások,Oltás emlekeztető oltás,az emlekeztető oltás emlékeztetője.

Hagyjuk mostmár békén ezt.Mindenki szépen törődjön bele hogy ma vagy holnap vagy jövőre.. elkapja,akár többször is.Oltással,vagy 20 oltással vagy nélküle,igy vagy úgy.

2022. febr. 7. 16:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!