Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit vársz a ©2023-es évtől...

Mit vársz a ©2023-es évtől világpolitika terén?

Figyelt kérdés

-Az orosz-ukrán konfliktus véget ér valahogy vagy eszkalálódni fog? Egy új hidegháború lesz? Netán atomháború?


-Kína mennyire nyomja le az USÁ-t gazdasági téren? Mi lesz Koráéval?-A migráció erősödni fog az EU-ban? Lesz blacout? Szavazati jogot kapnak usában az eu-n belül is a migránsok?-Az lmbtq szervezetek tovább fog nyomulni? Érzékenyítés lesz fiatal korban?Sok nemváltó műtét lesz?dec. 25. 12:16
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Globális háborút várok,és az európaiak elnyomását.
dec. 25. 12:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Doktor Orbán Viktor Mihály Miniszterelnök Úr lesz az Egyesült Föld Világkormányzó Elnökkirálya.
dec. 25. 12:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 anonim ***** válasza:
64%

Ha e téma abszolút szakértője lennék, kategorikusan visszautasítanám a részletezést. Az ugyanis a mesék birodalma.

Ha "összességében" érdekel valakit, nos akkor romlást, bár lesz jó néhány javuló terület is. A romlás oka az egyelőre megszüntethetetlen (sőt, csökkenthetetlen) mohóság. Termelésben, átverésben, mások figyelembe nem vevésében és még számos dologban. Márpedig a javak (és források is) mindig végesek.

dec. 25. 16:07
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Átmeneti év lesz, rosszabb, mint 2022, de jobb, mint 2024.
dec. 25. 18:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:

- ezt nem tudom.


- Kína még biztosan nem hagyja le az USA-t, két okból sem.

1. A Kína számára legoptimistább elemzések szerint is 2035 környékén hagyják le Amerikát.

2. Kínában is erősen csökken a növekedés, illetve egyre erősebb válságjelenségek látszódnak, tehát a 2035 is túl korainak tűnik.


- a migráció nem fog erősödni, blackout sem lesz.


- ezt szintén nem tudom, és nem is szoktam ilyenekkel foglalkozni. Nem érdekelnek álproblémák.

dec. 25. 18:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
29%

Valamikor 2023 január-február táján az egyre növekvő energiaválság miatti elégedetlenségben utcai harcok, polgárháborús helyzet alakul ki nyugaton, egyik oldalon a hazafiak, másikon az anarchista, bevándorló, lmbtq pártiak. Végül a helyzetet megoldja, hogy a katonaság és a rendőrség a hazafiak mellé áll, a káros elemeket táborba zárják, vezetőiket megkínozzák és kivégzik, a bevándorlókat kitoloncolják, akár generációkra visszamenőleg.

Eközben Kelet-Európában az USA és a globalisták támogatására még nagyobb migrációs hullám indul útnak a Földközi-tengeren és a Balkánon keresztül, valamint Koszovóban kitör a szerbek és az albánok közti háború, ami gyors szerb győzelemmel ér véget, a KFOR erők szerbek mellé állása miatt. Közben a bolgár határon a migránsok a határőrökre támadnak, be is jutnak jelentős számban az országba, de a hadsereg többé nem kísérgeti őket, hanem éleslőszerrel közéjük lőnek, hamar halomra lőve az összeset. Dél-Európa lezárja határait, tűzparancs, többé egynek sincs kedve átjönni.

Kelet-Európában rövid utcai harcok, zavargások után felülkerekednek a józan ész követői, hamarosan minden liberális, "jogvédő", felbujtó szervezet vezetője kötélen, vagy Szibériában találja magát, de azok jártak jobban akiket meglincseltek, mert akik túlélték azokat összeeresztik azokkal, akiket eddig ajnároztak, méghozzá a jéghideg Szibériában, ahol most aztán átélhetik az idegen kultúrák és az LMBTQ minden "szépségét", méghozzá testközelből, életfogytiglan.

Az USA polgárháborús övezetté válik, többé nem tud beavatkozni máshol, "világcsendőrként", meggyűlik a bajuk egy elhúzódó polgárháborúban a feketékkel-latinókkal, anarchistákkal, de az év végére ott is rendet tesznek a hazafiak, igaz hatalmas veszteségek árán.

Az orosz-ukrán háború ezután érdektelenség miatt felfüggesztésre kerül, egy Kiev központú terület marad ukrán kézen, ami orosz bábállamként funkcionál, Magyarország a helyzetet és egy titkos háttéralkut kihasználva bevonul a Kárpátaljára, Szerbia visszafoglalja Koszovót.

Hosszú és békés korszak köszönt Európára, mert most már mindenki tudja, hogy Von der Leyen féle személyeket soha többet nem szabad a hatalom közelébe engedni.


Persze ez csak egy nagyon szép álom, de remélem megvalósul.


A valósabb forgatókönyv mindennek az ellentéte, liberális, globalista, lmbtq nyomulás mégjobban, valamint az európaiak még nagyobb kizsigerelése.

dec. 28. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy szexuális propaganda, mert a liberalizmus jó. A háború még nem fog eszkalálódni, mert a NATO-t nem fogják megtámadni
dec. 31. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!