Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A propaganda miatt támogatja...

A propaganda miatt támogatja a világ a gázai népirtast?

Figyelt kérdés

Talán a történelemben először a fejlett világ támogat egy népirtást Gázában. Ugyanis a víz, élelmiszer elzárása is már kimeríti ezt és sok más is. Jól dokumentált, nem is tagadja Izrael a szándékait.

A sajtó és minden azonban Izrael kezében van, és már a népirtás tényét is igyekszik elhazudni, pl. Önvédelemnek állítja be, dehumanizálja a gázaiakat.

Még a németekkel történt hasonló a vh-ban és az után ,mindkét nép nemezise ugyanaz volt.

Igaz, a világ eddig is támogatta az etnikai tisztogatást a gettókat vagy a 48as nepirtást Palesztinában. Az elkövetők nagy hatalommal bírnak, teljesen gátlástalanok. Sikerült elhitetniük, hogy ők demokratikusak, joguk van a megszálláshoz, nincsenek gettók vagy valamiféle terroristák ellen harcolnak éppen.

A propaganda tényleg ilyen erős? Vagy valami más az?márc. 12. 09:50
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
19%

"Dehogy voltak igazságtalanok. Az első terv pl a terület 85%-át a palesztinoknak adta volna. Ők már erre is terrorral feleltek, hisz nekik minden kellett. Felmosták velük a padlót, simán megszállhatták volna a teljes vidéket. Mégis felajánlottak ezek után is egy igazságos felezést, nem is egyszer. Ezt is a palesztinok utasították el."


Az első ENSZ béketerv 1947-ben volt és a terület több mint a felét a zsidóknak adta volna úgy hogy a zsidók csak a terület 5%-át birtokolták addig. Ez neked igazságos? Ez vicc kategória nem béketerv.

márc. 12. 17:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/51 anonim ***** válasza:

Tehát úgy akarsz vitázni, hogy ennyire nem vagy képben? Az első terv 1937-es, és így nézett volna ki:

[link]

márc. 12. 17:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/51 anonim ***** válasza:
0%
Azt írtam első ENSZ béketerv. Amit te linkeltél a britek terve és szintén totál igazságtalan a palesztinokkal. Te magad is látod a palesztinok a sivatagokat kapták volna a zsidók meg szinte a teljes tengerpartot. Mindezt úgy hogy 15-20 évvel korábban alig élt ott néhány zsidó.
márc. 12. 18:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/51 anonim ***** válasza:
Lol, tehát annyira fanatikus vagy, még egy direkt a palesztinok számára előnyös verzióra is kitalálsz valami mesét, csak hogy zsidózhass még egyet. Akkor ennyit rólad!
márc. 12. 18:04
Hasznos számodra ez a válasz?
 35/51 anonim ***** válasza:
89%

Tökmindegy mire utal, ez a Hamasz alapító okirata:


A [béke] kezdeményezések, az úgynevezett békés megoldások és a nemzetközi konferenciák ellentmondanak az Iszlám Ellenállási Mozgalom alapelveinek... Ezek a konferenciák csak eszközök a hitetlenek választottbírói kinevezésére az iszlám földjén... A palesztin problémára kizárólag a dzsihád a megoldás. A kezdeményezések, javaslatok és nemzetközi konferenciák időpocsékolás és a hiábavalóság gyakorlata.


'Az Ítélet Napja addig nem jön el, amíg a muszlimok harcolnak a zsidókkal és meg nem ölik őket. Aztán a zsidók sziklák és fák mögé bújnak, a sziklák és fák pedig kiáltanak:'Ó, muszlim, egy zsidó rejtőzik mögöttem, gyere ide és öld meg őt!'Itt a cikk angolul, hogy azok a palesztin civilek, akik védik a segélyt, miközben az Gázában van, vasököllel csapnak le rájuk. (Egyébként a magyar cikk megjelenése 2024. MÁRCIUS 11. 13:39(

[link]


[link]A teljes szöveg akkor az interjúból magyarul:


-RIPORTER: "Sokan kérdezik: 500 kilométer alagutat hoztak létre, de akkor miért nem építettek a civilek számára is óvóhelyeket, ahova bombázás esetén menekülhetnének?


-HAMASZ: "Azért építettük az alagutakat, mert nincs más módja annak, hogy megvédjük magunkat a megöléstől. Ezek az alagutak arra valók, hogy megvédjenek minket a légicsapásoktól. Az alagutak belsejéből harcolunk.

Mindenki tudja, hogy a Gázai CIVILEK 75%-a menekült, az Ő BIZTONSÁGUKÉRT AZ ENSZ FELELŐS. A Genfi Egyezmény szerint a CILIEK ELLÁTÁSA PEDIG A MEGSZÁLLÓK FELADATA.

márc. 12. 18:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 36/51 anonim ***** válasza:

"Lol, tehát annyira fanatikus vagy, még egy direkt a palesztinok számára előnyös verzióra is kitalálsz valami mesét, csak hogy zsidózhass még egyet. Akkor ennyit rólad!2


Ez neked előnyös? Úgy érted a zsidók gondolom.

márc. 12. 19:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 37/51 anonim ***** válasza:
39%

Először is ha problémád van a Hamaszal akkor azt Izraelen kell számonkérned ugyanis Izrael támogatta a Hamaszt de lehet hogy Izrael is hozta létre.


Ezek Netanyahu szavai 2019-ből :“Anyone who wants to thwart the establishment of a Palestinian state must support bolstering Hamas and transferring money to Hamas. That’s part of our strategy…”


Magyarul Izrael anyagilag támogatta a Hamaszt de az is lehet hogy Izrael hozta létre. Egy ilyen szélsőséges terrorszervezettre hivatkozva Izrael bármikor megtámadhatja a palesztinokat, elüldözheti őket és elveheti a földjeiket. Továbbá ezzel megosztja a palesztinokat akik így nem tudnak egységesen fellépni. Pont ez történik jelenleg.


Ha civilek lennének az alagutakban akkor meg az lenne a zsidó reakció hogy a Hamasz pajzsként használja a civileket az alagutakban. Most is azt hazudja Izrael minden lebombázott lakóház, kórház, iskola esetében hogy pajzsként használták a civileket. Meg egyébként is a Hamasznak nincs semmi fegyvere amivel megvédhetné a civileket.És szögezzük le, azért éheznek a palesztinok mert Izrael nem engedi be az élelmiszer segélyeket.

márc. 12. 19:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 38/51 anonim ***** válasza:
Tehát belemagyarázások, feltételezések és vádaskodás. Tudsz egyetlen egy hiteles tényt is felmutatni, ami alátámasztja a feltételezéseid?
márc. 12. 19:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 39/51 anonim ***** válasza:
Hiteles tény hogy az izraeli hadsereg 30 ezer palesztint gyilkolt meg amiből 12 ezer gyerek. Ez pedig a hágai bíróság szerint is népirtás. Szintén hiteles tény hogy Izrael célja a palesztinok halára éheztetése.
márc. 12. 22:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 40/51 anonim ***** válasza:

Már az EU is úgy látja Izrael szándékosan halálra éhezteti a palesztinokat.


https://www.youtube.com/watch?v=aEtWPLCJigY


Szóval ez is tény.

márc. 12. 23:03
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!