Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Baloldaliak miért Palesztina...

Baloldaliak miért Palesztina oldalán vannak Izrael oldala helyett?

Figyelt kérdés

Centristák, liberális-centristák jobbközép emberek Izrael mellett állnak. Nyilván Izraellel szembeni kritikák néhol jogosak, de baloldaliak antiszemita módon védik a népirtó csecsemőgyilkos palesztinokat, Európában meg örülnek ha palesztinok kapnak el zsidókat...

Melegek is palesztinosok, de tudtommal Gázában irtják a melegeket...

ma 13:07
1 2
 1/12 XXXBalazs ***** válasza:
73%
Megint egy állító kérdés, ami ebben a formában biztos, hogy nem igaz.
ma 13:20
 2/12 anonim ***** válasza:
47%
Mivel Izrael népirtást követ el a palesztinok ellen, minden normális ember a palesztinok oldalára áll függetlenül attól hogy baloldali vagy jobboldali.
ma 13:49
 3/12 anonim ***** válasza:
23%

Köszi a napi zsidó propagandát.

Attól még a népirtást senki sem fogja tapsikolni az ostoba, náci jobbtardokon kívül. 0rbán urad lehet benyal minden népirtó diktátornak, de a normális emberek a folyamatos propagandátok ellenére is átlátnak rajtatok.

ma 14:00
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Kérdező, köszönjük hogy bemutattad milynek a cionista zsidók.
ma 14:43
 5/12 anonim ***** válasza:
17%
Én Izraelt támogatom baloldaliként.
ma 15:20
 6/12 anonim ***** válasza:
43%
Normális ember egyszerűen nem tud kiállni egy olyan ország mellett, ami nem létezik
ma 15:22
 7/12 A kérdező kommentje:
6 menj már innen idióta antiszemita majom. Menj inkább gazaba harcolni
ma 15:38
 8/12 anonim ***** válasza:
72%

1. Mert Izraelben jobboldali kormány van hatalmon, szélsőjobboldali koalíciós partnerekkel. A balosok ritkán szimpatizálnak a jobbosokkal.

2. Mert a bevándorlók általában baloldali szavazók Európában, így a baloldal a saját szavazóinak is "játszik".

3. Mert a baloldal szociálisan érzékenyebb általában, és míg Izraelben kb. minden rendben van, addig Gázában halnak, éheznek, szomjaznak, romok közt élnek, alapvető egészségügyi ellátás nélkül tengődnek százezrek, néhány ezer terrorista bűne miatt.

Ezzel együtt ez nem azt jelenti, hogy aki baloldali, az "Palesztina oldalán van", pl. én Izrael államot támogatom létjogosultságában és az arányos önvédelmében is, a palesztinokkal, különösen a Hamasszal pedig nemhogy szimpatizálnék, rühellem őket! De ettől még megérint több mint fél millió ember szenvedése, néhány ezer Hamasz-tag bűnei miatt.

Határozottan úgy gondolom, harmadik félnek kellene beavatkozni, mert az arab-zsidó gyűlölet már akkora, hogy akár az izraeli hadsereg, akár a palesztin hatóságok intéznek valami közös ügyet, úgyis mindig konfliktus lesz és túlkapások! Külföldi békefenntartókra van szükség a térségben!

ma 15:46
 9/12 anonim ***** válasza:
44%

"én Izrael államot támogatom létjogosultságában és az arányos önvédelmében is"

Nálad 50 ezer palesztin legyilkolása amiből 15 ezer gyerek, arányos önvédelem?

ma 15:50
 10/12 anonim ***** válasza:
42%

9-es, tanulj meg olvasni és szöveget értelmezni! Pont azt írtam, hogy nem az! Sajnálatos, hogy funkcionális analfabéta vagy, de ezen én nem tudok segíteni. Leírtam, szó szerint, a következő mondatban:

"több mint fél millió ember szenvedése, néhány ezer Hamasz-tag bűnei miatt".

Mit nem sikerült ezen megéretened? Még tanulod a magyart?

ma 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!