Létezik olyan ország, ahol nem csökken a fehérek aránya?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Az izraeli vagyok
Izraelben EROSEN csokken a feherek relativ szama. Nagyon sok a legalis es az illegalis bevandorlo.
Legalisak:
menekultek: akiket a sajat orszagukban szinuk, vallasuk vagy nemzetiseguk miatt uldoznek (Afrika!)
csaladegyesites: izraeli arab nem-izraeli arabbal hazasodik (ezeknek a hazassagoknak nagy resze fiktiv, de jo uzlet, mert a "hazastars" siman es gyorsan megkapja az allampolgarsagot es a vele jaro jogokat (ezert hajlandok nem kis penzt kifizetni)
Az illegalisak vannak a legtobben. Az egyiptomi hatar felol szoknek at, ott meg a hataron atvezeto beduinoknak ez nagy uzlet.

válasza:Szerintem mindenhol. Afrikában is feketével házasodnak.
Bár ahol fehér még turistaként sem volt, ott biztosan nem fogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Még régebben hallottam olyanokat, hogy Franciaországban vidéken nemsok változott az utóbbi 200-300 évben és még internet sincsen. Megnéztem google maps utcaképeket francia és belga falvakról jó messze a fővárostól, és hát nehéz elhinni, hogy Franciaország és Belgium...
A terulete nagyobb mint a vilag osszes orszaganak atlaga es nepessegileg is az elso harmadban vagyunk. Mikor lesz mar vege ennek a kis orszag szteretipianak meg hogy merjunk kicsik lenni baromsagnak? A szomszedos orszagok tobbsegenel nagyobb Magyarorszag terulete.
Egyszerűen felfoghatatlan, hogy egy Magyarországnál alig nagyobb ország ilyen fejlett lett. Nem értem, hogy mi az ami megvan Dél-Koreában, hogy ilyen naggyá tette? És ezzel párhuzamosan mi nincs meg Magyarországon, hogy hasonló eredményeket érjen el? Dél-Koreában már...
Saját államuk nem létezik, azt meg kizártnak tartom, hogy izraeli állampolgárságot megadnák nekik.
Tehát pl. az Egyesült Államok egy főre eső GDP-je 46 860 USD/fő, Franciaországé 40 704 USD/fő, Németországé 40 274 USD/fő. Tehát ez azt jelenti, hogy ezek közül az USA a legfejlettebb, és Franciaország éppen, hogy egy kicsivel, de fejlettebb, mint...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!