Angliában mennyire szeretik/gyűlölik a magyarokat?
"Akik az interneten panaszkodnak, többségében magyarok között élő, nyelvet nem vagy alig beszélő, minimálbérért güriző emberek, akiket egy kelet-európai főnök is megaláz, mert hagyják magukat."
Hát hogyne kedveském. Neked nem csak vállalkozásod van Londonban, de még minden interneten panaszkodót is személyesen ismersz.
"Hát hogyne kedveském. Neked nem csak vállalkozásod van Londonban, de még minden interneten panaszkodót is személyesen ismersz."
Nem, nem ismerek minden panaszkodót, de itt létem alatt találkoztam jó pár magyarral, a panaszkodók 90%-a az általam említett rétegekből került ki. A magyarok jelentős százaléka itt is csak panaszkodni, elégedetlenkedni tud, a többség semmit nem változik ittléte alatt, sajnos.
57% gratulálok. egyszer kijelented, hogy nem ismered mindenki véleményét, majd magad jelented ki, hogy az emberek 90% milyen véleménnyel van.
Brávó ilyen egy igazi szélsőséges, amikor egy teljes közösséget néhány kiragadott vélemény miatt képes megbélyegezni.
Csak gratulálni tudok. Gondolom minden elhiszel, ami a tv-ből jön.
22:08!
Most neked mi a franc bajod van? 5,5 éve élek itt, sok mindent láttam már, munkám során is sok magyarral találkozom, tapasztalatból beszélek.
hagyjad a hülyegyereket
azt kéne meglátni, hogy ha valaki rendes nyelvtudással megy ki (most IELTS 7.0 a minimum mármint nagyságrendileg) és van végzettsége akkor nem fog wc-t takarítani stb. de..reménytelen amúgy akármit is mondani..so demagóg much nónszensz
Közönyösek, ahogy '48-ban, '56-ban voltak.
Egyébként, amióta Erick Beckett magyarsággyalázó, "mítosztalanító" könyveit olvasom, azóta még nagyobb undor van bennem e téren.
Én kint élek, egy kisebb angol cégnél dolgozom. 3 -an vagyunk külföldiek, 2 spanyol meg én. A főnökeim kifejezetten kedvelnek, nem foglalkoznak vele hogy honnan jöttem, pedig a nyelvet sem beszélem tökéletesen. Az számít ahogyan dolgozom és ami a legfontosabb idekint, noha közhelyesen fog hangzani: azt kapod vissza az emberektől, ahogyan Te viselkedsz velük.
Ismerek én is picsogó magyart aki szerint kiközösítés van, az ő személyiségük olyan, hogy otthon (Magyarországon) is utálná őket mindenki...
Másik nagy igazság, hogy London és Anglia két teljesen más világ.
Amúgy 1-2 válaszoló elmondta az igazságot, főleg a különböző nációk fúrják egymást nagyon. Pl török mindenki mást utál, meg a pakik is, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!