Van esély arra, hogy Britannia nem lép ki az Eu-ból?
Nem sok.
Mivel az angolok ki akarnak lépni. Wales, skócia, írek pedig elszakadnának az egyesült királyságtol.
É-irek csatlakoznának az írekhez igy ujbol eusok lehetnének
Még nem léptek ki. Ez csak egy olyan szavazás volt, hogy hányan támogatnák a kilépést illetve hányan támogatnák a benn maradást.
Arról, hogy milyen formában milyen státuszban akarnának kilépni arról újabb szavazást kell indítani. Lehetnek olyan ország az Eu-n kívül mit Svájc, de mehetnek olyan pozícióba is mint Kína. Erről is szavazni kell a Brit parlamentbe.
Én sztem meg van.
Ha nem sikerül 2 év alatt lezárni a tárgyalásokat (és sztem nem fog), valamint ha a következő választáson (akár konzervatív, akár munkáspárti oldalról egy EU-párti lesz a min. elnök, akkor még vissza lehet fordítani a dolgokat.
Van ra esely. A BBC is megirta, a kovetkezo valasztas eredmenyetol, a parlamentben a partok aranyatol es azok szavazasatol fugg. A dolog meg visszafordithato, habar nem valoszinu.
Cameron jovoheten utazik Brusszelbe hogy az "Angol nep akaratat" kozvetitse az unionak. Maga a kilepes sem egy kobe vesett dolog, a szalak legalabb valamilyen szinten megmaradnak, a megeggyezestol fuggoen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!