A liberális demokrácia egy bújtatott migránscentricista rendszer?
Ez csak egy példa a sok közül.
Ezek után, ellehet gondolkodni, hogy a liberális demokrácia kinek az érdekét szolgálja.
Ez a rendszer, kiirtja az európai kultúrát, abszurd törvényeket alkot.
A szovjet típusú szocializmus is nagyon mocskos dolgokat művelt, de ilyen messzire nem mer elmenni.
Komolyan mondom ez a sötétség ami ebben az országban van már szomorú. Tudod te mi az a liberális demokrácia? Ez nem maga a liberalizmus mivel egy szociáldemokrata vagy egy konzervatív is liberális demokráciát akar normális helyeken. Leírom neked mi a liberális demokrácia és megkérdezem h ezek a pontok közül pontosan mi is rossz benne:
-A gazdasági élet alapja a magántulajdon és a magánszerződések. Előnyben részesíti ugyan a kormányzati beavatkozástól mentes szabadpiacot, de bizonyos közjavak esetén meghagyja az állam szerepét.
-Általános választójog
-Szabad választások
-Többpártiság
-A hatalmi ágak megosztása: törvényhozó, végrehajtó hatalom és igazságszolgáltatás elválasztása
-A törvények kikényszerítésének állami monopóliuma (az állam erőszakmonopóliuma)
-A fegyveres erők civil kontrollja: választott képviselők ellenőrző szerepe
-Az ellenzék jogosítványainak tiszteletben tartása
-Minden csoport pártot alapíthat, amelyik betartja az alkotmányos elveket.
-Az egyik jelentős fokmérője a hatóság fogalmának a tartalma.
Na szóvel ezek közül melyik is az a csúnya rossz dolog amitől majd megvéd minket Orbán Viktor vezérelvtársübergruppenführer?
A liberálisok ugye azt hirdetik, hogy szabadelvűség, és mindent szabad, meg mindent fogadjunk el.
De éppen ők harcolnak a legádázabban általában a konzervatívok, a jobboldaliak, stb ellen. Milyen módon tiltják meg nekem, hogy szeressem a hazámat?
Mi jogon náciznak le azok, aki a degeneráltságot az egekbe emelik?
És az hogy szerintem nem kéne nyakra-főre beengedni a migránsokat (ilyen meg olyan okból) az egy saját személyes nézetem, amihez elméletileg szabadon ragaszkodhatok, miért támadnak le miatta a szabadelvűség e "dicső" harcosai?
Én jelenleg így értelmezem a liberálisok felfogását:
Mindent szabad - kivéve amire mi azt mondjuk hogy nem. Tehát lényegében nagyon leegyszerűsítve egy diktatorikus állapot (-hoz vezethet...).
Kb olyan mint amikor a szocializmust (ami elméletben egy szép eszme volt) levitték a hülye proletár, meg az acsarkodó politika szintjére aztán mi lett belőle. Szerintem az eszmék abban a pillanatban válnak használhatatlanná, hogy a gyakorlatba átültetjük őket. És ez most látható Európában.
Mellesleg nem bírom Orbánt, úgyhogy bukta.
13# Teljesen igazad van. A liberalis demokracia pont ugy mukodik mint a kommunista nepi demokracia. Papiron teljes szabadsag van es mindenki happy, a valosagban meg csak azt lehet amit a kormanyzat megenged. A liberalis Svedorszagban peldaul a jobbkozep demokrata partot csak azert akarjak betiltani mert migracio ellenes. Es kivetel nelkul minden jobboldali megkapja a naci jelzot.
Amit a 12# leirt az papiron oke, csak a liberalis rendszerek a gyakorlatba teljesen mashogy mukodnek. Es igen kokemenyen elnyomjak a toluk kulonbozo velemenyueket. En millio sertegeti, szemelyeskedo, fenyegeto privat uzenetet kaptam mar itt liberalisoktol.
Konzervatív jobboldali vagyok és migrációellenes, ergo:náci...
Köszönjük liberális.
*facepalm*
16# Aha szoval ezzel igazolod hogy a kiberalisok miert nyomnak el masokat. Gondolom az emberi jogokat csak az veszelyezteti akire ti azt mondjatok.
Erdekes hogy amikor ezt mondjatok nem veszitek figyelembe a kisgyerekek egeszseges fejlodesehez valo jogat amikor a Prideot tamogatjatok. Nem veszitek figyelembe a noi jogi egyenloseget, a szabad gondolkodast amit az altalatok tamogatott muszlimok kulturajanak a resze. A delszlav haboru elol menekulo magyarokat az SZDSZ nem kivanatos jugo genxtereknek titulalta, nem tartjatok tiszteletben a tobbseg migracio ellenesseget stb. Akkor hogy is van ez?
12.07
hogyan akadályozza a pride a kisgyerekek egészséges fejlődését? :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!