Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Zöldkártyát lehet igényelni...

Zöldkártyát lehet igényelni ha nem vagyok házas amerikai állampolgárral? Többi lent

Figyelt kérdés
Én az szeretném kérdezni ,hogy ugye a zöldkártyát házasság esetén lehet a legkönnyebben igényelni, de akkor mi van ha születik egy gyermekem aki ugye amerikai állampolgár lenne? Lehet hogy hülyeség a kérdesem de erre kiváncsi lennék!

2016. júl. 1. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:

A kerdesed nem hulyeseg.

Gyerek megszuletik az usa teruleten (9 honap), hivatalbol allampolgar lesz. Utana mar csak meg kell varnod, amig 18 eves lesz. Akkor o beadhatja neked a papirokat, es akkor mar csak 6-8 honap... szoval kevesebb mint 20 ev alatt lesz egy zoldkartyad. Uccuneki!

2016. júl. 2. 04:58
 2/5 A kérdező kommentje:
És akkor én is ott maradhatok? nem toloncolnak ki?
2016. júl. 2. 11:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a gyereked amerikai, akkor 21 eves koràtòl szponzoralhat tèged. Addig neked nincs jogalapod az Usa-ban tartózkidni. Sok illegalis mexikóit is simàn kitoloncolnak, hiàb amerikai a gyereke.
2016. júl. 2. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Nézz utána az anchor baby fogalmának, kb. ezt fedi le.
2016. júl. 2. 22:46
 5/5 anonim ***** válasza:

Igy van, gyereked csak 21 ev utan kervenyezheti neked a zoldet. Addig ha illegalisan elsz az orszagban es elkapnak siman kitoloncolnak.

Mas uton is lehet zoldkartyat kervenyezni. [link]

2016. júl. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!