Hosszútávon melyik lenne szerinted előnyösebb Magyarországnak, a kelethez, vagy a nyugat?
Hosszú távon csak veszíthetik.
Kelet - Ha ide csatlakozunk elveszítjük a háborút (ami nemsokara bekovetkezik), és jön a megtorlás nyugatról - eltörölnék a föld színéről. Ha mégis megnyernenk a háborút (vagy inkább kelet nyerne), akkor egy újkori Szovjetunió része lennénk, ami szintén szar.
Nyugat - Ha ide állunk akkor szép lassan eltűnik a magyar nép, hiszen tele leszünk bevándorlókkal (ne jöjjön senki azzal h nem ide akarnak jönni a migránsok). Ezek után, miután magyarok már nem lesznek mindegy hogy megnyerjük e a háborút vagy sem.
Ha függetlenek próbálunk maradni - Nyugat vagy kelet szépen atgyalogol rajtunk mikor elkezdődik a harmadik világháború.
Egyik se jó.
Azért az a "meggyőző fölény" amit írtál, gyengébb lábakon áll mint a Fidesz választási győzelme, de a Merkel félét szó nélkül elfogadod, a Fideszét meg gondolom vitatod.
Én nem a Merkellel beszélgettem erről, hanem életem több mint felét Olaszországban élem, osztrák gyökerekkel, párizsi barátokkal és nekem az ő véleményük a mérvadó.
No meg annak az 5 magyar/svéd házaspárnak az elmondása, akik Svédországból költöztek haza, holott az életük javát ott élték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!