Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem volt egészen véletlenül...

Nem volt egészen véletlenül cinkes Orbán tegnapi beszéde?

Figyelt kérdés

Azzal vádolta az ellenzéket, hogy oltásellenes. Utána már arról beszélt, hogy az ellenzék politikai alapon akarja megszabni, hogy melyik ország vakcinájával oltsanak.

Ezzel csak az a gond, hogy ha valaki oltásellenes, akkor semmilyen vakcinával nem akarja, hogy oltsanak.

Az már cinkesebb, hogy az ellenzéket összekeveri Gődény vírusszkeptikus mozgalmával. Vagy szándékosan mossa össze vele.

Már csak lábjegyzetként fér ide, hogy ezzel az erővel ő is megvádolható azzal, hogy politikai alapon reklámozta a kínai vakcinát mert azt nyilatkozta, hogy ő azzal oltatja be magát. Az ellenzék nagy része csak annyit akar, hogy egyénileg választható legyen a vakcina.


Arról beszélt, hogy az ellenzék vörös bárói is kapnak majd támogatásokat. Egy Vörös Báró volt, Manfred von Richthofen, német pilóta az I. világháborúban és gyanítom, most forgott a sírjában attól, aki és ahogy emlegette. Tudom, hogy oligarchákra akart utalni, de melyikekre? Az ellenzéknek kik azok az oligarchái, akik egy NER-hez hasonló ellenzéki korrupciós rendszer tagjai és ezer milliárdokat kapnak? Gyurcsány? Ne vicceljünk, ő megoldja magának a pénzügyeit. Vagy a NER-en kívüli összes vállalattulajdonost ellenzéki oligarchának tartja? Vagy inkább ez csak egy "mindenki magából indul ki" eset, ha nekik vannak ezermilliárdos oligarcháik, akkor azt gondolják, hogy az ellenzéknek is?


A Jobbik szemére vetette, hogy mást tesznek annak ellenére, hogy korábban mást mondtak.

Az az ember, Orbán és az a párt fogalmazza meg ezt a vádat, amelyik a magyar történelem egyik legnagyobb köpönyegforgatója volt eddig. Először az egész garnitúra lecserélte a kezdeti liberális felfogását, a második fordulatot 2010 jelentette, élesen eltér amit előtte még ellenzékiként kommunikáltak és amit 2010 után kezdtek csinálni. Mindezt most azzal magyarázzák ki, hogy ők csak alkalmazkodtak. Akit érdekel, talál mindenről videofelvételeket. A járványkezeléssel kapcsolatban is nagyon forog ám az a köpönyeg.


A fenti megjegyzései azért cinkesek, mert ha valaki bagoly, az ne vádolja nagyfejűséggel a verebet. Akit zavar a köpönyegforgatás szó, az használhatja helyette a képmutatót.


Méltatta a nemzeti konzultációt és természetesen most is az ellenzék lett a főgonosz, akik csak színjátéknak tartják az egészet. Mégis, minek lehetne nevezni egy olyan reklámkiadványt, amelyben olyan kérdések vannak, amelyekre csak egy választ lehet adni, mert úgy vannak megfogalmazva? Azt a kérdőívet, amelyen már a kérdések előtt az olvasó szájába rágják azt a választ, amit be kell jelölnie? Egy olyan reklámkiadványt, amit már fel sem dolgoznak, csak azt jegyzik, hogy mennyien küldték vissza? Utóbbit a fideszes körök által a nyomozgatásai miatt különösen gyűlölt Hadházy Ákos derítette ki az egyik korábbi konzultációval kapcsolatban.


Amivel egyet lehet érteni az az, amit Gyurcsányról mondott. Megesett az öszödi beszéd, az idézettek elhangzottak és nagyon cringe volt amit az MSZP művelt. Úgy tűnt, hogy ezt Gyurcsány is átérezte, mert nagyon lapult.

Legalább annyira cringe már, amit Orbánék művelnek, bizonyos szempontokból már túl is szárnyalták elődeiket. Ha nem minden szempontból.febr. 16. 05:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
65%

Én nem vártam tőle többet.


Gyurcsányé amúgy cinkesebb volt.

febr. 16. 05:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/22 anonim ***** válasza:
80%
Orbán beszéde 10 éve cinkes. Sikerének titka, hogy fapofával elő tudja adni az összes hazugságát. Én nem bírnám röhögés nélkül.
febr. 16. 06:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/22 anonim ***** válasza:
93%
#2 Azért miután leült a maszk alatt kiröhögte magát rendesen :DD
febr. 16. 07:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/22 anonim ***** válasza:
0%
Hát NEM!
febr. 16. 09:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Igaza van #4-nek, tényleg nem véletlenül!
febr. 16. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/22 anonim ***** válasza:
87%
Orbán soha nem hazudik véletlenül! (Szándékosan annál többet!)
febr. 16. 10:16
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező!


Látom, bekajáltad Gyurcsány álszent szövegét. Eddig nyugati vakcinából érkezett több, de mostantól a keletiek jönnek. Tehát aki mostantól a keleti vakcinák ellen ágál, az oltásellenes.

Politikai alapon az EU állt ki a keleti vakcinák ellen, megtiltotta a velük való kereskedést. Egyre több EU-e ország próbál keleti vakcinát szerezni, mert nyugatiból nincs elég. Valószínűleg az EU hamarosan rányomja ezekre is a pecsétjét. Ekkor fogja Gyurcsány és Jakab azt mondani, hogy ez már nem emberkísérlet, ez már így biztonságos. Tehát ők semmit sem kockáztattak a szövegükkel, csak sok ember egészségét, életét.


A vörös báró kifejezés valóban a német vadászpilóta neve volt, de a rendszerváltás óta így nevezik az egyik nap még hithű komcsit, aki másnap már gazdag vállalkozó volt a privatizáció után. Gyurcsány nem volt sikeres vállalkozó, csak akkor lett gazdag, amikor beházasodott az Apró családba. Kapott kb. 800 milliót az anyósa bankjától, amiből megvette azt az ingatlant a Horn kormánytól, amit 800 millióért a Horn kormány azonnal vissza és bérelt tőle, és fel is újíttatta. Magyarán semmit nem kellett tennie és lett egy 800 milliós ingatlanja. (A számokat fejből írtam, lehet 750 millió, de lehet 900 is, ma már mindenképpen 1 milliárd felett lenne.) Most, hogy már nem tömik állami megrendelésekkel, a cége (Altus) legutóbb negatív nyereséggel állt.


Meg sem próbáltad megvédeni, hogy a Jobbik mást mond, mint korábban. Tehát ezt te is elismerted.


Nem lecserélve lett a Fidesz liberális gondolkodása, hanem sokáig nem volt elnöke a Fidesznek, többen vezették. Az első elnökválasztást pedig a liberális szárny elbukta. Már 1990-ban, a Taxisblokád alatt sem állt az SZDSZ mellé a Fidesz. Itt vált először világossá, hogy aki az első adandó alkalommal meg akarja buktatni a 42 év utáni első szabad választás győztesét, az a megbukott komcsikkal van. '94-ben, amikor az SZDSZ koalícióra lépett az MSZP-vel, akkor Kuncze kijelentette, hogy az SZDSZ A liberális párt. Tehát egyrészt lejáratódott a liberális szó, másrészt nyilvánvaló vált, hogy csak akkor nevezheti magát egy párt Mo-on liberálsnak magát, ha lepaktál velük.

Tehát semmi más nem történt, minthogy elhagytak egy lejáratódott szót. A kalsszikus liberális elveket jelenleg világszerte is a konzervatív pártok képviselek. Amit a libsik művelnek, annak semmi köze a valódi liberalizmushoz.

A Fidesz gazdaságpolitikája nem változott, a határon túliak védelmében sincs változás, s mindezt úgy teszik, hogy egyre jobb a kapcsolt a szimszédos országokkal. Migráns kérdésben sem változtak az alapelvek 2015 óta. (Szemben Gyurcsánnyal, aki kezdetben kerítést akart bontani, aztán már letett erről.)


Arról nem a Nemzeti Konzultácó tehet, hogy te nem vagy képes egyedül megválaszolni néhány eldöntendő kérdést. Hadházy Ákossal az a legnagyobb baj, hogy kocsmai szintet visz be a parlamentbe.

febr. 16. 14:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/22 A kérdező kommentje:

7. Válaszoló! Látom, bekajáltad Orbán populista szövegét. A Gyurcsánynak felróttakkal egyetértettem, ezért okafogyott, (vagy ügyefogyott) azt az embert emlegetned és öszemosnod vele.

A Gyurcsányozással kapcsolatban csak és kizárólag az az egyetlen kivetnivalóm, hogy őt emlegetve, vele terelik el a saját disznóságaikról Orbánék a figyelmet. Erre most is kiemelt figyelmet fordítottál, egy egész bekezdést szenteltél ennek a terelésnek. A Sorosozással is ugyanez a problémám és nem csak nekem, hanem sok másik embernek is.

Most már legalább akkora elvetemült simliskedők a fideszesek, csak a nemzeti színekbe csomagolják magukat és ez csapja le a biztosítékot sok embernél.


A Jobbikkal kapcsolatban nem ismertem el semmit, megvédenem sem kell őket. Mindez az ő dolguk, az ő feladatuk. Néhány csaló ellen, akik rabul ejtették és korrumpálták, a saját szintjükre rángatták le Magyarországot, ez nem könnyű feladat. Az ellenzékiek egész jól visszaszóltak Orbánéknak és jól tették.

Az irományomnak a Jobbikról szóló része arról szólt, hogy mekkora képmutató Orbán és csapata. Orbán és a fideszesek mindig olyan viselkedésformával vádolnak másokat, amiben ők a piacvezetők. Ezt rendszeresen teszik.


A fidesz lelke mindig is Orbán volt, de ha a szövegértés nem megy, elismétlem, nem csak Orbánt említettem, hanem az egész fideszt. Régi videókon Orbán és más fidesz tagok is egészen másképpen beszéltek, mint ma. Látható, hogy most is próbálod kimagyarázni a nagy köpönyegforgatásokat, de a felsorolt kamu érveket már ismerjük.

A fidesz egy populista szélkakas párt, amelyik mindig abba az irányba fordult, ahonnan több szavazatot gyűjthetett be, hogy hatalomra kerüljön, hogy hatalomban maradhasson, hogy belterjes pénzügyi és vállalati birodalmat építhessen. Még a Fidesz vádolja az ellenzéket azzal, hogy csak a hatalmat és pénzt akarnak. A mai Magyarország kezd hasonlítani a korábbi Olaszországra, amikor az olasz politikát teljesen átszőtte a maffia, de nem csak a politikát, hanem az egyházi rendszert is. Ebből egyre több embernek van elege.


Abban igazad van, hogy a nemzeti konzultáció nem az én szintemen van. A te és a hozzád hasonlók alacsony mentális szintjére van kalibrálva és annyira hülyék vagytok, hogy még ezt sem ismeritek fel. Orbán rajtatok röhög a legjobban.


Aki azt írja, hogy nem röhögte el magát Orbán a beszéde közben, az figyelje a száját. Többször is majdnem elnevette magát.

febr. 16. 15:12
 9/22 anonim ***** válasza:

8!


"Erre most is kiemelt figyelmet fordítottál, egy egész bekezdést szenteltél ennek a terelésnek."

Volt rá okom. Te írtál valótlanságokat. Te tettél úgy, mintha nem használnánk a vörös báró kifejezést 30 éve. Te állítottad valótlanul, hogy Gyurcsányról, hogy "Ne vicceljünk, ő megoldja magának a pénzügyeit."

Azért, mert Gyurcsányról is írtál valótlanságokat, már hallgatnom kellene, mert ha megszólalok, akkor az már Gyurcsányozás? Tényeket írtam, amelyekkel ellentétes állításaid voltak.

Most is tolod a propagandát, hogy legalább akkor simliskedők a fideszesek. De Gyurcsánynál és a ballib szakértői milliárdoknál is az a nagy különbség, hogy ők semmit sem csináltak a pénzükét. A másik oldalon legfeljebb protekcionizmusról beszélhetünk. Ez minden kormánynál jelen volt.


"A Jobbikkal kapcsolatban nem ismertem el semmit, megvédenem sem kell őket."

Ja, csak az őket ért krikára azonnal orbánozni kezdtél.


"Az irományomnak a Jobbikról szóló része arról szólt, hogy mekkora képmutató Orbán és csapata."

Értettem én, hogy ha vörös báró a téma, akkor orbánozni kezdesz. Ha a Jobbik a téma, akkor orbánozni kezdesz.

Fogadjunk, hogy kitalálom, hogy ha a Momentum a téma, akkor mit fogsz csinálni! :D


"A fidesz lelke mindig is Orbán volt, de ha a szövegértés nem megy, elismétlem, nem csak Orbánt említettem, hanem az egész fideszt. Régi videókon Orbán és más fidesz tagok is egészen másképpen beszéltek, mint ma. Látható, hogy most is próbálod kimagyarázni a nagy köpönyegforgatásokat, de a felsorolt kamu érveket már ismerjük."


Ezzel a következő problémák vannak:

A szélkakas nem attól szélkakas, hogy évek alatt megváltozik a véleménye, hanem gyorsan és többször változtatja. Itt írod te is, hogy "a régi videókon". Én is másként látom a világot, mint tiniként. Én is elhittem az SZDSZ liberális szövegét. Ma már látom, hogy a rendszerváltás legnagyobb átverése volt.

Igazi troll vagy, mert egy bekezdésnyi érvelésre, csak annyit böfögsz ide, hogy "a felsorolt kamu érveket már ismerjük". Ez a válasz annyit jelent, hogy ismered, de nincs ellen érved, ezért meg sem próbálsz vele vitatkozni, csak próbálod egy szóval minősíteni. Érvek nélkül így csak a nagyon hülyéket tudod meggyőzni.


Persze, hogy Orbán majdnem elnevette magát! Ha valaki a paprikajancsi Jakabot vagy az álszenteskedő Gyurcsánt komolyan tudja venni, az magát teszi nevetségessé. Szegány Szabó Tímea azt sem tudja milyen adatokra hivatkozik, de az idegösszeroppanás határán van. Én nevettem rajtuk.


(Amire nem raagáltam, arra nem volt érdemes, mert jó birka módjára érvek nélkül ismételgetted a vezéreid szövegeit. Majd, ha lesz érvelés, esetleg saját gondolatod, akkor válaszlok rá.)

febr. 16. 16:20
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/22 A kérdező kommentje:

9: Az volt valótlanság, hogy sosem hallottam a vörös báró kifejezés ilyen értelmű használatát? Mert így van. Ez valami belső szleng lehet. Vagy az volt valótlanság, hogy Gyurcsány szerintem elég gazdag és ezért meg tudja oldani az anyagi gondjait? Szerinted nem gazdag?

Az teljesen valós, hogy a Gyurcsányozást te és a társaid terelésre használjátok. Ezt mindenki tudja. Attól, hogy GyF sz4r alak, még nem lesz a fidesz és Orbán kevésbé sz4r.


Nem a Jobbikot ért kritikákra kezdtem Orbánozni, hanem ha nem vetted volna észre, eleve Orbán beszédéről szólt a kérdés. Egy Orbán beszédéről szóló kérdésben miről írjak? A mitokondrium eredetéről?

Bocsánat, Orbánt nem szabad a szánkra venni, mert az blaszfémia. Köztudott, hogy nem bírja a kritikát. Ha ti lesz4rozhattok mindenki mást, aki nem fideszes, akkor ugyanolyan jogon titeket és a vezetőiteket is le lehet sz4rozni.


Persze, a szélkakas az más, magyarázd csak meg jól. Attól még pontosan tudod, mire gondoltam és hogy ezek a kamu magyarázatok és gyenge mentségek már annyira el vannak koptatva, hogy felesleges újra elismételni őket.


Nincsenek érvek? Még olvasni sem tudsz rendesen, mert leírtam az érveket, hogy miért csinálja ezt a köpönyegforgatást Orbán és a fidesz. Olvasd vissza.

Hogy milyen volt korábban Orbán és a fidesz, arra nem érvek vannak, hanem bizonyítékok, videofelvételek, nyilatkozatok, fellelhető dokumentumok. Ezek nem érvek, hanem bizonyítékok kérdései.

De látod, a hülyéknek elég csak annyi, hogy #csakafidesz, egy a zászló és a többi bullshit, már meneteltek is narancsos színekben. Szokásos fidesz-troll vagy és még engem vádolsz trollkodással.


Orbán azért nevette el majdnem magát, mert ő maga is tudja, hogy mekkora szélhámos és hogy ezt milyen ügyesen rátolja másokra (legalábbis azt hiszi).


Vezérem? Ne magadból indulj ki, mert attól, hogy neked van vezéred, Orbán, másnak egyáltalán nem biztos, hogy van. Nekem nincs, szabad ember vagyok. Az, hogy ez neked nem tetszik, egyéni szociális probléma. Vagy nem szabad kifejtenem a véleményemet? Csak akkor szabadna, ha én is a fidesznek nyalnék? Mert az tetszik a vezírnek?

febr. 16. 16:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!