Ellenzékiként eljutottam oda, hogy ha Dobrev nyeri az előválasztást, akkor Orbánra szavazok. Más is van ezzel így?
Figyelt kérdés
Karácsony visszalépése után végignéztem a Dobrev mellett kiálló politikusok névsorát. Ott volt az összes exkommunista, sok közülük még MSZMP tag is volt. Ha visszakerülnek a hatalomba ők hoznák el a jólétet és a korrupciómentes közéletet ?
Ez még viccnek is rossz. Ennyire nem lehetnek hülyék az emberek.
2021. okt. 11. 20:03
2/18 anonim válasza:
3/18 anonim válasza:
Igen, én is inkább a Fideszre fogok szavazni.
5/18 anonim válasza:
Ezért kell elmenni szavazni az előválasztáson... Én se bírom a DK-t
6/18 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok ezzel. Nem szeretem Orbánt, de annak semmi értelme, hogy visszahozzuk a 2010 előtti rendszert. Annál még Orbán is jobb. Nem véletlen választották be Ferit a 15 legrosszabb miniszterelnök közé.
7/18 A kérdező kommentje:
Ha nem vetted volna észre ez a másik nézőpont.
2021. okt. 11. 20:09
8/18 anonim válasza:
Nem vagy te ellenzéki, csak megjátszod magad, ha konzerválni akarod a maffiakormányt.
9/18 anonim válasza:
8: Orbán és Gyurcsány is maffia, viszont a kisebb rosszat kell választani. Na csókolom!
10/18 anonim válasza:
Mintha csak a fidesz és az összefogás létezne. Ha egyik sem szimpatikus, vannak még rajtuk kívül is pártok, támogathatod őket is a szavazatoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!