Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Látva Orbán...

Ellenzékiek! Látva Orbán Viktor kampányzáró beszédét nem változott/változik meg a hozzá állásotok pozitív irányban a fideszhez?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=XSQj2qt9Q-8

Ezek után nem gondoljátok úgy hogy mégis a fideszre kellene szavazni?

Engem meg győzött.

#FIDESZ #beszéd #Viktor #Orbán #kampány záró
2022. ápr. 1. 20:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

"Tudod, nem azt kell nézni, mit mond, hanem azt, mit csinál. "

Ő legalább csinál valamit, az ellenzék semmit nem fog!

Ja hát igen az Orbán kormány úgy csődbe vitte az országot hogy még 10 év kell a lábadozáshoz.

Kb. ez lesz a magyarázat.

2022. ápr. 1. 20:32
 12/14 anonim ***** válasza:
94%

Engem azzal győztek meg, hogy rávilágítottak, az ellenzéki győzelem esetén már másnap nemváltott óvodásokat küldenénk az ukrán frontra harcolni. Ez veszélyes!

De már a szmájlis kampánynak is nehezen tudtam ellenállni. Meg végülis a jegybankelnök fiának is nagyon jól áll a 150 millás óra, így szívesen fizettem bele neki a részemet.

2022. ápr. 1. 20:39
 13/14 anonim ***** válasza:
19%
Nem akarom hogy a fiaim Ukrajnáért haljanak meg..Anno az előválasztáson részt vettem.De most remegve de a Fideszre szavazok.Nem akarom hogy éhenhaljunk vagy ukrán földön meghaljon a 3 fiam..
2022. ápr. 1. 22:03
 14/14 anonim ***** válasza:
75%
#13-as Orbán csicska troll barátunk! Szavazz a fideszre, ha rettegésben akarsz élni, mert náluk jobban senki nem hergeli a közönséget! Soros, brüsszel, migráns, LMBTQ, háború, mindig lesz valami, amivel teleplakátolják az országot, hogy aktuálisan mitől kell félned, hogy szavazz rájuk! Gyerünk, most szokás szerint írj egy kommentet, aztán válaszolj rá magadnak egyetértően! Adtad már ki magad cigánynak, jogásznak, rendőrnek, kutyapártosnak, ki tudja minek, figyellek nyomikám. Onnan lehet felismerni, hogy rohadt bénán, átlátszóan csinálod, csak mondom.
2022. ápr. 1. 23:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!