Mit szóltok hozzá, hogy az egykori szélsőjobboldali, hangosan homofób véleményvezér Kiss Endre Farkas SoDi most egy hajléktalan transz férfival él párkapcsolatban Bécsben?
Nem ciki a jobboldal számára, hogy a prominens alakjaik sorra buknak meg, hogy mennyire képmutatóak?
Kaleta, Szájer, Kiss Endre Farkas SoDi..

válasza:Semmit
Szájer soha nem volt homofób, soha nem szólt a melegek ellen, soha nem képviselt ellentéteset azzal amit csinált - kivéve a törvényszegést, hogy kijárási tilalmat sértett egy másik országban és ezzel súlyosan megsértette a képviselők kötelességét, hogy mindenkor tartsák be a törvényeket.
Kaleta soha nem volt jobboldali, bármennyire is szeretnétek a fideszre vagy a jobboldalra rátolni, mivel karrierdiplomata volt és így nem is lehetett felvállalt politikai állásfoglalása. A ballib kormány idején került a minisztériumba és ott ők léptették elő. A fidesz a kormányváltás után nem rúgta ki mert jól végezte a munkáját, ennyi.
Neked mi közöd ahhoz hogy ki miképpen él a magánéletében? Miért vagy homofób, kirekesztő?

válasza:

válasza:Sodi még nem hajléktalan? Mit dolgozik?
Sodit már rég megvezették. Valami addaboy nevű egyén eltérítette

válasza:Ez az ember egy őrült. XD
Amúgy a szélsőjobboldali ideológia már önamgában is egy vicc, szóval ezek a figurák csak ráadások.

válasza:Sodi sosem volt véleményvezér és sosem volt a jobboldal prominens alakja.
Lassan 20 éve már, hogy készített pár (egyébként értékelhetetlen) videót, ennyi.
Mindig is egy senki volt.

válasza:"Nem ciki a jobboldal számára, hogy a prominens alakjaik sorra buknak meg, hogy mennyire képmutatóak?"
Miért lett volna képmutató Szájer vagy a Kaleta?
(Sodi nem számít, ahogy írták is korábban egy mindenki által lenézett auti hülyegyerek volt mindig is.)

válasza:

válasza:8#
De, éltek közösen Bécsben is, és Tibor semmilyen transz kasztba nem sorolható, szimplán egy férfi akinek lettek gumicsöcsei, és egy herezacskóból formált befordított hímivarszerve, és pont.

válasza:Én odáig tudtam követni, hogy egy összeszedett idős 50 es nénit vert össze SoDI a lakásán, mert hangosan nevetett meg krákogott. Majd fenyegetőzött vele, hogy "hajéléktalanná teszi" és ki is tette az utcára.
Aztán adott egy csomó pénzt annak a szőke transz férfinak, aki nő akar lenni. Addaboy azt mondta róla, hogy férfiszagként verejtékezik. Aztán leléptek a pénzzel. SoDI abbahagyta a livet és ennyi. Azóta sem tudom mi van velük
Kapcsolódó kérdések:
csak úgy kérdezem, ha tényleg vannak természetesen nem támogatom őket...
Nem vagyok az, de nem értem, miért bántják őket, amikor náluk jobban senki nem viseli szívén a haza, a magyarság érdekeit. Ők még az életüket is adnák érte, miközben a legtöbbünk túl gyáva ehhez. Akkor miért ők számítanak ma a legrosszabbnak, az ellenségnek mindenhol?
Nekem egy egészséges pártnak tűnik. Sokkal normálisabb a működése a többinél. Az EU ellenességükkel egyáltalán nem értek egyet, de amúgy valós alternatíva lehetne. Főleg így, hogy nincs Magyarországon egy vállalható párt sem, csak a szaros Fidesz és a (volt) korcskoalíció.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!