Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszes propagandisták...

A Fideszes propagandisták Oscart érdemlő színészek?

Figyelt kérdés

Eléggé abszurd azt feltételezni, hogy ők elhiszik amit mondanak. Teljesen kizártnak vagy szinte teljesen kizártnak tűnik, de inkább teljesen kizártnak. Marad az az opció, hogy hazudnak.


Egy párperces videót végighazudni még nem nehéz, de péládul Bencsik András, Gajdics Ottó, Bohár és Deák, megafonosok és persze Bayer munkája azt követeli meg, hogy éveken át az összes szereplésük alkalmával hozzák ezt a gyűlöllek te mocskos magyarellenes libsi feelinget.


Igaz ez a többi propagandistára is, de az említettek (mondjuk a megafonosok azok kevésbé csinálják jól), olyan átéléssel mondják amit mondanak és azért van rá példa, hogy interjút adnak, Bohár nemrég idézőjelben vitatkozott egyik Telexessel is.


Azért irtó nehéz lehet éveken át, akár hoszabb műsorokban, akár inmterjúkban és nagy nagy ritkán vitákban is hopzni a figurát. Persze amikor ezeket csinálják, akkor is a propaganda megy, de még ha propagandát mondanak és sokszor hazudnak, akkor is olyan jól hozzák ezt a "rohadt magyarok érdekeit elnyomó nyugatpárti libsi" feelinget rendszeresen.márc. 25. 11:16
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Hát, már a zsoldjuk is lassan egy Oscar-díjas színésszel vetekszik a közpénzünkből.
márc. 25. 11:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, előtted a lehetőség, szépen cáfold meg az állításaikat.

Ja, hogy az nem megy?

Hiszen te is jól tudod, hogy igazat mondanak és a propagandista az te vagy amikor itt nyomod a szövegedet?

márc. 25. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/18 anonim ***** válasza:
90%

Egyáltalán nem. Nagyon alacsony színvonalúak valójában - csak ez a Szomszédok és a Barátok közt országa, ahol az átlag (alatti) embereknek még csak magas színvonalú színészetre sincs igényük ahhoz, hogy felüljenek nekik.


Ez ilnyen ZS-kategóriás magyar szappanopera-színészet, amit tolnak, minden 100 fölötti IQ-val rendelkező, műveltebb, igényesebb ember fejfájást kap tőle és ordítva menekül.


Csak sajnos az ország nagyobbik fele nem ilyenekből áll, pláne 13 évnyi fideszes oktatás- és kultúrpolitika után...


De amúgy ez az egy, amit nem varrnék kizárólag a Fidesz nyakába, ugyanis balliberális kormányok idején is agysorvasztó szenny ömlött a médiából, és még helyeselték is a baloldali, liberális polgártársaink, hogy na, nekünk nem tetszik, alacsony színvonalú, de hát erre van igény, ez a kereskedelmi televíziózás, a bulvár!


A fidesz kétharmados uralmának és teljesen agyhalott propagandájának a Mónika show, Kiszel Tünci és a liberális elit által védelmezett bulvár- és trashkultúra ágyazott meg!


Egy évtizedig nézettek szennyet az emberekkel - aztán most ugyanazok csodálkoznak, hogy hogyan is működhet egy országban a "Piros lett a paradicsom nem sárga" meg "Az anya nő, az apa férfi" színvonalú, egybites, agyhalott pártpropaganda! Hát úgy, hogy az ország nagyobbik felének rég elsorvasztottuk az agyát (és ehhez a liberálisok által támogatott "kereskedelmi bulvár" is nagyban hozzájárult!).


Semmi oscar, semmi színészet! A legolcsóbb ripacskodás is bőségesen elég nekik!

márc. 25. 11:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/18 anonim ***** válasza:
86%
Ilyen szánalmas alakításért egy Arany Málnát érdemelnének.
márc. 25. 11:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/18 anonim ***** válasza:
0%

#3 és #4

Szép kis mesék.

De cáfolni egy szavukat sem tudjátok.

Szánalmas.

márc. 25. 11:41
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/18 anonim ***** válasza:
89%

"De cáfolni egy szavukat sem tudjátok."


Fölösleges is, megteszik a bíróságok. A jobbos szennymédiában lassan több a helyreigazítás mint a cikk...


Amit meg "véleményrovat"-nak hívnak, azon nincs mit cáfolni, egyszerűen mocskolódás és rágalomcunami.


Az igaz, korrekt állítás a ritkaság, nem a hazugság. A hazugság az alap náluk.

márc. 25. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
#6 Ismét kérem CÁFOLD az állításait. Mert vele szemben itt most te vagy az aki raciolális érvet nem hoztál fel, csak kijelentesz valamit.
márc. 25. 11:50
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/18 A kérdező kommentje:

"Egyáltalán nem. Nagyon alacsony színvonalúak valójában - csak ez a Szomszédok és a Barátok közt országa, ahol az átlag (alatti) embereknek még csak magas színvonalú színészetre sincs igényük ahhoz, hogy felüljenek nekik.Ez ilnyen ZS-kategóriás magyar szappanopera-színészet, amit tolnak, minden 100 fölötti IQ-val rendelkező, műveltebb, igényesebb ember fejfájást kap tőle és ordítva menekül."


Itt nem csak a menekülésről van szó, és azért nem menekül tőle mindenki, de értem mit írsz.


Viszont most tekintsünk el ettől, hogy mennyire irritálóak. Néha régebben elgondolkodtam rajta, hogy Gajdics elhiszi e, amit mond. Egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy szimplán hazudik, vagy ő ilyen. Aztán rájöttem, hogy nyilván hazudik, de akkor ezt éveken át úgy csinálja, hogy azért felmerül, hogy ő tényleg hazudik, vagy elhiszi. Tehát hiteles, és most nem a mondandójára gondoltam, hanem a stílusára, hogy ő tényleg egy véres libsiellenes. Mintha tényleg ez lenne az ő álláspontja.


Persze vannak akiknek a mondanivalója is hiteles, de most a stílusára gondoltam neki.


A gyakorin is felmerült már, hogy xy tényleg elhiszi e, amit mond. Ergo jó színészek.

márc. 25. 11:52
 9/18 A kérdező kommentje:

"Hát, már a zsoldjuk is lassan egy Oscar-díjas színésszel vetekszik a közpénzünkből."


Bohár Dani annyir keres, mint TOm Cruise?:)


annyit* Tom*

márc. 25. 11:53
 10/18 A kérdező kommentje:

"Egyáltalán nem. Nagyon alacsony színvonalúak valójában - csak ez a Szomszédok és a Barátok közt országa, ahol az átlag (alatti) embereknek még csak magas színvonalú színészetre sincs igényük ahhoz, hogy felüljenek nekik.Ez ilnyen ZS-kategóriás magyar szappanopera-színészet, amit tolnak, minden 100 fölötti IQ-val rendelkező, műveltebb, igényesebb ember fejfájást kap tőle és ordítva menekül."


Én gyűlölöm Orbánt és a Fideszt, de néhány Orbán beszéd így ha csak meghallgatom abszolúte azt sugallná, hogy ő tényleg védi ezt az országot, ha nem ismerném őt, akkor a beszédeiből ez jönne le, kivéve ha olyat hallgatnék, ahol kikerüli a kérdést pl, mert ott kilóg a lóláb.

márc. 25. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2023, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!