Schiffer szerint fel kell függesztenünk az uniós befizetéseket, mert jogtalan az uniós források visszatartása. Támogatod az ötletet?
"Az van bőven Brüsszelben is. Van nem jutott el hozzád a híre?"
Tipikus Fidernyák válasz. Ha azt mondom, hogy "az van máshóóó is" azzal semlegesítem a tényt, hogy a saját kormányunk egy korrupt szar.
Nem tudom, hogy miért pont Schiffert kell idézni, amikor kevés jelentéktelenebb "politikus" van a magyar közéletben...
Súlytalan.
Ez van.
26 - furcsa ízlésed van!
Schiffer már nem baloldali; beállt Orbán mögé műkeresztény műmagyarnak.
28
Tudod van a vélemény és van a tény.
A vélemény lehet különböző mondjuk kinek milyen autó tetszik de a tények és azok megítélése, az igazság az ritkán kétélű.
Ahogyan orbán változásai benned nem ébresztenek kétségeket (kommunista, ateista, liberális, konzervatív, keresztény, illiberális, nacionalista) fenntartjuk a jogot a gondolkodásra és schifferbandi fordulata után már nem tudjuk komolyan venni, volner huxit janival együtt, bár őt soha nem is vettük komolyan csak kemény jobbikosból fideszcsicska lett, gondolom kapott jó kis állást valahol egy eldugott irodában 1,6M-ért valami pozíciót.
Az orbáni rendszer egy maffia, tolvaj, haaáruló, hazug médián keresztül tartja fenn hatalmát, bárki aki ezt tagadja az vagy buta vagy korrupt ezek a tények. És tényekkel aki szembemegy az bizony orbánnal van.
🤡🤡🤡 (küldtem neked pár bohóc emojit látom megtaláltad te is :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!