Van jövője a DK pártnak ?
Ha igen, miért ?
Ha nem, miért ?
A kérdést igazából azért tettem fel, mert a Dk pár napja küldött egy levelet emailben, hogy lehetne hozzájuk csatlakozni. Ha nem vesznek fel akárkit, akkor ez az egész nem több mint felesleges közjáték, viszont ha tényleg erre szorul a DK, hogy így szerezzen embert magának, akkor ez elégé érdekes. Nem ?
Bár én személy szerint, nem vagyok Dk-s hanem fideszes, és Mi hazánkos. De azt gondolom, hogy ha lenne egy normál ellenzéki, demokratikus párt - mert tisztában vagyok azzal hogy minden pártnak a Fidesznek és a mi hazánknak is vannak hibái, csak úgy mint az ellenzéki pártoknak - ha lenne egy normális ellenzéki párt, talán esélyes is lenne a győzelemre ? Nem hiszem hogy Gyurcsány allat a Dk fogja is valamire vinni mostmár. Vagy tévednék? Megfog szerintetek úgy újulni a Dk, vagy lesz olyan demokratikus párt, amihez érdemes lenne csatlakozni/ szavazni, a jelenlegi keresztény konzervatív pártok helyett?

Kormányzati nincs, feltéve, hogy a Fidesz önmagát meg nem buktatja (erre van esély, Orbán kényszeres viselkedése buktathat, nélküle meg a belharcok buktatnak).
Orbán és Gyurcsány habitusa hasonló, csak más tőről fakad és más mértékű. És ezt a habitust csak a szolgalelkűek kedvelik. Viszont sokan félreértik.
Gyurcsány eddig egyszer a szellemiségéből kifolyólag, háromszor pedig tettleg segítette a Fideszt kétharmadhoz. Inkább ezt választotta, minthogy másodhegedűs legyen.

Látom nem nagyon vagyunk tisztában a politikai fogalmakkal. Nem baj a politikusaink sem tudják miről beszélnek. Kezdjük ott, ha a kereszténységet veszed alapul az aktív politikai döntéseidnél, akkor az nem lehet se konzervatív, se progresszív, se nacionalista (Mi Hazánk). Ha akarod akkor ezt bővebben is kifejthetem.
A DK-ról meg annyit, hogy még ők sem veszik komolyan magukat. Győzni csak akkor fognak, ha csak ők indulnak a választásokon és más párt nem vesz részt, de még akkor is alig fogják elérni a kellő szavazatot.
Nem vagyok keresztény, csaj az voltam 6-os.
Jelenleg a fidesz és a Mi hazánk hivatkozik magukra konzervatív - keresztényként.
De a valós nacionalisták nem keresztények.

Azt, hogy van -e jövője, senki nem tudhatja.
"Jelene" van, és én erre koncentrálok.
Ha pedig jelentkeznél tagnak, akár csak a poén kedvéért, első lépésben egy SZEMÉLYES elbeszélgetés következik.
Ha pedig trollként próbálnál beszivárogni hogy utána poénkodhass DK színekben, azzal megsértenéd az alapszabályt amit jelentkezéskor elfogadtál, tehát azonnal "repülnél". Az addig befizetett tagdíjadat pedig köszönnénk szépen. XD
Tehát a DK semmit nem kockáztat a levelek random kiküldésével.
A tagság létszámának növelése pedig azért szükséges, mert az önkéntesek túlnyomó többsége közülük kerül ki. És mindig szükség van olyanokra, akik önként, térítés nélkül tevékenykednek a párt érdekében. Gondolom már rájöttél, hogy mint például én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!