Szavaznál a fidesz leváltására egy olyan esetben ha győztes garantálná hogy nem lép szövetségre Gyurcsánnyal, tehát a DK ellenzékben marad ?
Tudom hogy ennek ma nulla a politikai realítása, csak egy jövőbe mutató elméleti kérdés.
Kíváncsi vagyok hogy mennyi olyan fidesz szavazó lehet aki csak azért szavaz a fideszre hogy a gyurcsány éra vissza ne jöjjön. Akiknek a fidesz ma kisebbik rossz.
11:
Létezett akkor is korrupció, de az nem volt a kormányzó part politikájának lényege, mint most. Igen, egy piaci versenyben vállalkozó - és korrumpálódni nem hajlandó - embernek, mint én, egyértelműen jobb volt Gyurcsány alatt, mint a mai hűbéri rendszerben.
14:
Persze, hogy megvoltak. El is zavartuk őket, részben éppen a Hagyó és Hunvald-féle ügyek miatt. De a Fidesszel nem megszűntek ezek a jelenségek, hanem legalább egy nagyságrenddel megnövekedtek, a rendszer lényegévé váltak.
Lehet hogy akkor és ott elzavartátok de sajnos újratermelődtek. Mondjuk olyan helyeken ahol baloldali lett a városvezetés.
Én ezt végigéltem az önkormányzati választás után. Az önkormányzati cégektől kirúgták a semmihez sem értő fideszes kádereket és betettek helyettük semmihez sem értő DK-s kádereket.
Baromira ki lett segítve a város. Annyi változott hogy most a DK-s haverok a beszállítók.
15.
Korrupcio ide vagy oda, az elcsedzet gazdasag politika es munkanélkuliseg miatt sokkal rosszabb volt az élet es nagyobb a létbizonytalanság.
Egyébbként baromi gátlástalanul nyultak le minden pályazati penzt aztán összeganyoltak mindent. 30 centis kilato millokért akkor is volt már bőven.
Dolgoztam ilyen cegnel
17:
“sokkal rosszabb volt az élet es nagyobb a létbizonytalanság”
Bizonyára nálad így volt, az én személyes tapasztalatom viszont ennek a fordítottja.
Ilyen kókler, dilettáns mekkmester-gazdaságpolitikàra még a Gyurcsány-kormány sem volt képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!