Szerintetek ki a jobb politikai humorista?
Somogyi András vagy Pottyondy Edina?
Nekem kicsit mindkettő érdekes.
#3 Ebben igazad van, de a másik lehetőség még Pottyondi.
Akkor viszont Somogyi nyer.
#4 hát nehezemre esik egyetérteni, de ellentétesen állást foglalni is. Pottyondit én nem igazán tekintem humoristának, emiatt csalóka az összevetésem.
Ezzel együtt nekem Somogyi mindennel együtt szellemesebb valaki, mint Somogyi. Amikor valakinek abból áll a fél munkássága, hogy "dicsák buksi", és kajak ezen kell röhögni a huszonhetedik standupon is, ott én szívfaszt kapok...
Potyond néha vicces, inkább meghökkentő összefüggéseket talál, már-már tényfeltáró előadás, és azért nevetünk olykor, mert leesik az "aha" élmény.
Az utóbbi időben Somogyi szintet lépett, már nemcsak paródizál, hanem ő is rámutat a fidesz és szavazói nagy ellentmondásaira.
"Somogyi szintet lépett, már nemcsak paródizál, hanem ő is rámutat a fidesz és szavazói nagy ellentmondásaira."
Elfogadom, évek óta nem hallottam/láttam tőle semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!