Meddig van még köztársasági elnök megnevezés?
Figyelt kérdés
Államformánk Magyarország. Egy olyan beosztás van, amilyen valójában nincs. Mennyi pénzt lehetne a megszüntetésével spórolni.febr. 7. 14:23
1/16 anonim válasza:
Sok értelme nincs az biztos, elvégre gyakorlatilag semmi hatásköre nincs. Aki tud írni-olvasni az gyakorlatilag el tudja látni a posztot.
2/16 anonim válasza:
Havi 200-300 milliót. Persze amikor a pedofil simogató elnökasszony nem akar zongorát, meg 80 millás fésülködő szobát.....
3/16 anonim válasza:
Rosszul tudod. Az államformánk hivatalosan köztársaság.
4/16 anonim válasza:
Reméljük Novák Kaletalin lesz az utolsó.
5/16 anonim válasza:
Ilyen hülyeséget sem olvastam még itt... Magyarország mint államforma😂😂
A Magyarország azaz országunk elnevezése, az államforma köztársaság.
6/16 anonim válasza:
Nekem megszűnt már létezni egy ilyen izé személy ne vicceljünk.
7/16 anonim válasza:
Ez a nő, csak úgy, mint a bajszos sz*r, vagy a Schmitt Pali -az legalább olimpiai bajnok, ő érdemli meg egyedül ezek közül, hogy nevén nevezzem őket- egyik sem méltóság. Pártpolitikusokból, nemzeti konszenzus nélkül lettek kiválsztva és pozicióba helyezve. Messze nem szerettem azt a fazont se, de Sólyom László volt az utolsó olyan elnöke ennek az országnak, akit még el tudtam fogadni, mint legfőbb személyiség.
Ez a nő, közelébe sincs annak a poziciónak, amit betölt, sem a személyében, sem funkcionalitásában. Ő egy politikai végrehajtó. Egy toll.
9/16 anonim válasza:
8. Akkor nézz utána, rosszul tudod! Hivatalosan köztársaság az államforma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!