Azzal, hogy a Tisza elindult a hanyatlás útján és csökkent a támogatottságuk, az elkövetkező 1 évben jön valami új párt, aki valóban esélyes a Fidesz ellen?

Már nem,az ellenzéki szavazók egy lapra tesznek fel mindent.Orbán fóbiás mind csak az a közös bennük,amúgy színes a szavazótáboruk.
Tragédia lenen ennek az országnak ha ez a TISZA kormányra kerülne,szerintem nem fog sima Fidesz győzelmet várok.

Én néztem várható opciókról elemzéseket.
Szakértők szerint, ha nem nyer a Tisza (ez jelenleg nagyon valószínű), akkor nagyfokú lemorzsolódás indul be, és a Mi Hazánk jelentősen meg fog erősödni. Mivel a Mi Hazánknak erős bázismagja van így egy lassabb de stabil építkezéssel ők válthatják le a Fideszt.
Most még úgy tűnik, hogy a Tiszának nagyobb a támogatottsága, de ez csak egy felfújt lufi, ami bármikor kipukkanhat.
A Mi Hazánk azért is nagyon esélyes, mert Magyarországon a legnagyobb tömeg úgy akar kormányváltást, hogy bárkit elfogadnak ideológiától és elvárástól függetlenül. Ez jól látszódik a Tisza párt esetén is.

#5, álmodik a nyomor. Egy náci párt örüljön, ha 5%-ot el tud érni.
De linkelhetnéd ezeket az általad olvasott elemzéseket.

Ma már SEMMI jelentőssége annak, hogy NÁCI párt vagy Kommunista.
Abból indul ki a tömeg, hogy le kell váltani a Fideszt. Az ideológia okfogyott, jelentéktelen tényező.
Ha a Tisza elbukik, akkor az addigra stabil szavazóbázissal rendelkező Mi Hazánk lesz az esélyes függetlenül attól hogy mit képviselnek, mert lényegtelen. Az emberek a patás ördöggel is összefognak, hogy eltakarodjon a Fidesz.
Nem olvastam az elemzéseket, hanem sok politikai jellegű videót szoktam hallgatni utazás közben, így sajnos nem tudom neked visszakeresni :(

Igen nagyon csökken
ui: várom a krupmlit, megíégrtétek, hgoy kapok két kilót plíízzz éhes vagyok!

"Abból indul ki a tömeg, hogy le kell váltani a Fideszt. Az ideológia okfogyott, jelentéktelen tényező."
Ennyi erővel akkor a Kutyapárt fog győzni hosszútávon, nem a MiHazánk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!