A vidéki otthon felújítási támogatásra hogyan és mikor pàlyázhat a nyugdíjas?
Hogy érthető legyek, tudom március 26-tól június 30-ig, meg persze a feltételeknek meg kell felelni...nem ez a kérdésem, hanem hogy fizikailag mikor és hogyan teheti meg xy nyugdíjas?
Először meg kell valósítani a felújítást és csak utána lehet elkezdeni pályázatot benyújtani? De mi van, ha addig elfogy az állami keret?
Vagy most 26-án már lehet pályázni, és van valami határidő a befejezésre? Na de előre nem lehet biztosan tudni, hogy mibe fog kerülni az egész...!?
Segítsetek, könyörgöm, mert a nagyi nyúz!

Sehogy.
Ugyanis a legtöbb idős csupán 140-150ezer forint nyugdíjjal rendelkezik, valamint számos kritériumnak kell megfelelnie.
Minimum 250ezer Forint kell ahhoz, hogy a támogatást meg tudják igényelni.
A 600ezer nyugdíjasból hányan felelnek meg szerinted?
Mire is jó ez az egész?
Nyugodt lehetsz, nem az otthonfelújításról szól, hanem szavazat vásárlásról, hogy a Fideszre szavazzanak ezek után.
Csali az egész!
3+6millió forint kedvező kamatozású hitel.

2
Nem kötelező felvenni. Ez egy lehetőség?
Bár neked hiába magyaráznám, mit is jelent....
... Igazad van Első, a véleményeddel egyet értek. Szerintem is ez inkább a propaganda része, meg parasztvakítás....
Mi nem vagyunk nagycsé', sem semmi egyéb akiknek járhatott volna eddig bármi is, szóval csok meg egyéb nem játszik....
Spórolunk, beosztunk, a házunk nagyon öreg, nagyon ráférne sok felújítás...
Speciel a nagyim , ha minden igaz, megfelel a feltételeknek. Nincs tartozàsa, és épphogy kicsivel több a nyugdíja, mint az előírt. 99szàzalék, hogy minden oké. Ezeket persze még csekkolni fogjuk.
Tekintsük tehát úgy, hogy jelen esetben a feltételeknek megfelel nagy, és nem a nagy átlagot érintően érdeklődöm...
És ha ezen túl vagyunk, továbbmegyünk, ott akadtam el, hogY ahogy eddig olvasom, nekem az gyanús, hogy a mãr kész projekt utàn lehet pályázni. Jól látom vagy sem? Belezavarodtam.
Az a helyzet, hogy annyira jól nem megy a kis családunknak, hogy akkor is beleugorjunk a felújításba, ha nincs támogatás... Vagyis akkor is kell felújítani, mint ahogy eddig is, de akkor más ütemben, mæshogyan tennénk.... Lassabban, na...
De támogatással most beleugornánk gyorsan egy nagyobb felújításba. Meg tudjuk finanszírozni előre, ez sem gond! Csak azt kellene tudni, hogy biztosan támogatva lesz-e...
Nem tudom, így érthető vagyok?!
Ja és...:) ezzel nem állunk be a fidesz szavazó álompolgárok közé... Egyszerűen csak ha már végre nem csak adózunk, hogy a gyerekszülésből élők vagy a mutyizó politikusok jól éljenek, hanem e pàlyázat révén a nagyink által a mi családunk is visszakaphat végre valamit,... Ezzel szeretnénk élni... Sok màs úgysem lesz...
De egy 3 milliós támogatást irtó sokat dobnak a repedező házunkon...

1
Aki 140-150 ezer ft nyugdíjból él és csakis kizárólag ennyi a havi bevétele, az már aktív korában eldöntötte, hogy így akar élni. Ezt tiszteletben kell tartani. Mindenki saját maga dönt=döntött az öngondoskodásról. Nem az állami nyugdíjból kell fényesen élni, ezt minden gyerek tudja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!